ZOZNAMKY - hľadanie kamaráta/ky :)

Príspevok v téme: ZOZNAMKY - hľadanie kamaráta/ky :)
Trolli

Poznáte nejaké zoznamky, kde sa dá s ľuďmi zoznámiť na základe spoločných záujmov? Mám problém nadväzovať kamarátstva a na každej zoznamke si hľadajú ľudia len partnerov. Zaujímalo by ma, či existuje niečo, kde sa dá naozaj len tak nezávezne pokecať s inými ľuďmi, skamarátiť sa, nájsť si parťáka/čku :) mám 22 rokov a cítim sa niekedy dosť osamelá, nemám veľa priateľov, len pár naozaj dobrých kamarátok, ktoré sú však ďaleko a občas mi chýba taká normálna komunikácia... :)

Trolli

Kamoskaaaa: som študentka, venujem sa práci s deťmi, vo voľnom čase veľmi rada fotím, tvorím, mám rada zvieratá, športovať a cvičiť sa snažím, no moc mi to nejde :D mám rada kozmetiku, šoférovanie, výlety, hudbu, rada trávim čas s priateľom :) nefajčím, nepijem...

Trolli

Kamoskaaaa: som študentka, venujem sa práci s deťmi, vo voľnom čase veľmi rada fotím, tvorím, mám rada zvieratá, športovať a cvičiť sa snažím, no moc mi to nejde :D mám rada kozmetiku, šoférovanie, výlety, hudbu, rada trávim čas s priateľom :) nefajčím, nepijem...

Trolli

No na pokec mám pocit, že nik normálny už nechodí. Keď som napísala nejakej babe, už som bola lezba, takže za mňa žiadna úroveň a normálna komunikácia s ľuďmi...