Ako trávite tieto dni?

Príspevok v téme: Ako trávite tieto dni?
jumbacisko

Ahojte,
keďže máme druhú vlnu tohto vírusu, mal som čas sem po dlhšom čase zavítať a prispieť. Napadlo mi opýtať sa ako vy trávite tieto dni. Ak chodíte do práce, po robote idete len domov alebo sa ešte idete niekde prejsť/zabehať si/sadnúť na lavičku...? A ak ste potom len doma, ako si krátite čas? Čítate knihy, cvičíte, pozeráte filmy/seriály?
A ak ste študenti/žiaci a nemáte ešte prácu, ste iba doma?
Pýtam sa pre nejaké rady a tipy. Počas prvej vlny pandémie som bol tri mesiace len doma (ako študent to šlo) a predsa len by som tento extra voľný čas strávil produktívnejšie než len hraním PC hier a pozeraním seriálov :D.
Tak poďme pokecať, len tak, pre náladu. :)

zuzinata

Co je to almazia? :D To som este nepocula teda. A to vysedavanie vonku milujem, my mame navyse take posedenie pred bytovkou a skvelych susedov, takze si tam vieme obcas sadnut, vyhrievat sa a klebetit :D Nie je nad to :D

micheala254

konečne sa vonku oteplilo, taká som šťastná, toto je moje obdobie, dá sa sedieť vonku na lavičke a buď len tak relaxovať a počúvať spev vtáčikov alebo si popritom aj čítať...no hotová almázia...

jarulinda

hej hlavne nenapadne :D este cakam aj dalsie prispevky s takymito nenapadnymi reklamami :D ale cas travim v praci a doma v druhej praci :D tak ako kazdy iny den v mojom stereotypnom zivote.

stanislavka

Ahoj, tieto dni ked je take krasne pocasie a uz tu je jar tak ja milujem pracu na svojej zahrade. Vzdy si ju vycistim poriadne po zime, a tento rok upne super napad som dostala, dala som si vycistit fasadu www.housepro.sk a neverili by ste kolko vela to spravilo!! :)

novierka

Co mna naucil covid je zakazdym si umyvat ruky, ked pridem zvonku a celkovo viac chodime do prirody, cize asi ozaj vsetko zle je na nieco dobre.

MatusBalaz

Dobrý deň! Svoje skúsenosti s online kasínom by som mohol popísať ako pútavú cestu plnú vzrušenia a výziev. Moje hranie neustále napreduje, pretože každá hra mi dáva príležitosť učiť sa a zlepšovať svoje herné schopnosti zahranicnekasina.com. Zistil som, že nie len výhry, ale aj samotný proces hrania ma napĺňa radosťou a uspokojuje moju túžbu po dobrodružstve.

novierka

No pre nas je najlepsie ist do prirody, lebo doma by sme sa asi zblaznili, clovek to chvilu vydrzi ale z dlhodobeho hladiska vobec.

Najčítanejšie články