Zdravim, s priatelkou som mal nechranený styk raz za tento mesiac... tri dni potom začala mať nejaké hnedkasté výtoky ktoré trvali 3-4 dni...máme 18 a nemá pravidelnú menštruáciu, niekedy jej meškajú aj 2-3 týždne ale pre prípad sa vás radšej spýtam či je nejaká šanca že by bola tehotná (pri nechránenom pohlavnom styku som sa neurobil)...
Môže byť vtom ?
Ano meškaju, ale tak jej stale meškaju, raz jej meškali aj 2 tyždne
meskaju jej ci nie?
Nech si kúpi tehotenský test a hotovo. Zbytočne to riešiš na fóre aj tak tu nezistís ci je alebo nie je tehotná. Bud sa nabudúce chráňte alebo nesexujte a radšej sa učte. Keby ste mali obaja rozum nemuseli by ste riešiť takéto veci.
Ale jak je možné že nemala žiadne príznaky menštruácie ? Žiadne bolesti, necitila sa nafuknutá, prsia nemala nafuknuté
Nie je tehotná. Ten výtok bol menštruácia, ktorá prišla v normálnom čase, len trochu slabšia.
Nespravil som sa donej a predejakulačný výtok neobsahuje spermie iba spermie vyplavuje z predošlého orgazmu ktorý som vten deň nemal
Neda sa povedat ano ci nie ak ma nepravidelne cyklus, nema tym padom ani tusenie kedy ma ovulaciu
Moze, co by nemohla. Ak ste mali pohlavny styk a nechanili ste sa, tak tehotenstvo je mozne
Existuje veľa vecičiek, ktoré pomáhajú ako ochrana pred nechceným tehotenstvom, tak ich treba začať používať
Ta vecicka sa da pouzit az po 10 dnoch, minimalne.