Ako dlho vydrzi chlap bez sexu?

Príspevok v téme: Ako dlho vydrzi chlap bez sexu?
zdrvena

Ahojte, zaujimalo byt ma viacero nazorov nad cim si casto lamem hlavu. zacnem teda s prvou, ktoru budu vediet zodpovedat asi skor muzi. zaujimalo by ma, ako dlho chlap vydrzi bez sexu .bez fyzickeho kontaktu so zenou. je mozne, ze aj niekolko rokov? aj ked je atraktivny pre ine zeny?
dalsie co ma casto trapi je, ze stale nemam partnera, naposledy som mala rande s chlapom, ktory sa mi pacil, no nevyslo to. stale som mala pocit, ze by som bola ta, ktora by bola viac zalubena ako on a vravi sa, ze vzdy je lepsie, ak to je opacne. myslim, ze keby som v danom pripade prejavila viac zaujmu, tak by to nejak islo, len prave toto ma brzdilo, a teraz si to zase aj vycitam. asi robim stale nieco zle. ako ste sa spoznali vy s vasimi partnermi a ake ste mali zaciatky? naozaj je vsetko tak ako ma byt a ten pravy partner este niekde len ,,caka,,? a ak bude ten pravy tak to clovek pozna?
som z toho uz celkom vycerapana a zacinam mat z toho psychicke problemy co sa prejavuje aj na vonkajsom vzhlade a to mi tiez nepridava. myslim si, ze za nic nestojim.
okrem toho vzdy natrafim na niekoho, kto si v mojej pritomnosti prezera fotky nejakych peknych dievcat na instagrame alebo to nejako komentuje.

marina_laska

chlap a žena si musia sadnúť, kto vydrží dlho bez sexu a sex mu nechýba, bude rovnaký aj vo vzťahu. chlap by mal byť vášnivý a to niekto čo je roky v celibáte nebude

terria15

hmmm musela si nieco zleho prezit ked sa vobec zatazujes takymi to myslienkami. je mozne ze su taky ale ako neviem, ci ti stoji za to ta samota, pokial sa ti nejaky taky pritrafi do zivota

slobodnemaciatko

Comu na tom nerozumies?
Bud chce raz za tyzden kvoli hormonom, alebo kvoli tomu, ze nema jedneho sexualneho partnera a ak chce kazdy den, tak tiez kvoli hormonom, alebo kvoli tomu, ze ma jedneho sex.partnera.

Edo Marin

Neviem či Africká múdrosť: Sedem rokov kopal studňu do skaly, sedem rokov mu svaly lásky rástli, kým ju dostal. Bol by hlupák sa s ňou rozísť, ďalších sedem kopať. Nedajťe svoje dcéry ľahko. Ktorú ľahko získal, ľahko nechá. :) ponaučenie : Muž podrebuje aby ho žena stála veľa, aby si bol istý, aby nepochyboval v ťažkých časoch. Hovorím zo svojich skúseností...

Edo Marin

Za istých okolností celý život v pohode, to som si istý. Háčik je, že u mňa = nás mužov začína sex respektíve vzrušenie už pri sústredenom vizuálnom stimule prípadne podržaním myšlienok, najčastejšie, keď nie som sústredený na niečo iné. Ak mám vedľa seba krásnu manželku, ktorá je môj typ, vidím ju, cítim, je to veľmi ťažké, ale poznám dosť chlapov ktorí aj toto dali, celkom dlhú dobu, keď bolo treba. Ale museli so ženou komunikovať a nastaviť si pravidlá...Táto mediálna doba to robí podstatne ťažšie, keďže podsúva tie stimuly s každej strany, to je akoby vám stále nejaký príťažlivý chlap rozohrieval srdce osobnými rečami (kalerábmi) ale nikdy by si Vás nepritúlil a nevyjadril ozajstný záujem. Keď sa niekto chce naučiť ovládať, držím mu palce, nájde si cestu, keď to nepovažuje za dôležité...otázka, či je zrelý na vážny vzťah...držím Vám palce, aktivita a práca v kolektíve ruže a vzťahy prináša :) aj mne priniesla..

akinom007

je to individualne ale na roky by som to nepocitala :) niekto ma potrebu denne , inemu staci raz za 2 tyzdne...podla mna to je hlavne hormonalna zalezitost. Rovnako aj u zeny.

matinka

podla mna je kazdy chlap iny a teda to ma kazdy inak. niekto vydrzi dlhsie bez, niekto to musi mat kazdy den. tazko to nejako spriemerovat, je to individualne.