Ak chceš tak Ti poradím aj podľa bodov. =D
Chudnutie - treba dosť behať alebo cvičiť, kde sa zapotíš a zdravo jesť, nahradiť sacharidové prílohy za iné. .. neprejedať sa, ale nasýtiť sa
Intímne smer gynekológ
Oči, no očná? Okuliare, šošovky, ale o šošovky sa treba dobre hygienicky starať, aby sa nezapálilo oko z mikróbov.
Poznanie seba - nájdi si koníček, poskúšaj. .. Buď s kamaratkámi, s ktorými si rozumieš. Vtedy si sama sebou. .. Daj aj sebe čas, urob to čo Ťa baví, zmeň prostredie niekedy, aby si načerpala pohodu a upokojila sa. Mali by sme si aj plánovane vyhradzovať čas na seba a svoje myšlienky, jednoducho spomaliť, pri čaji, pri krbe, pri rieke, tam kde sa zamyslíme a uvidíme veci z nadhľadu.
Zvýšiť sebavedomie - maj fajn kamošky, nájdi si koníček, vedz, že každý sme unikát a jedinečné. .. To je pravda. .. =) To sebavedomie sa dá zvyšovať aj popri spoznávaní samého seba, ale treba aj prijať svoje mínusy a byť rád za svoje plusy. Každý má nejaký pekný dar, vlastnosť.
Sebarelizácia - to čo myslíš pod tým? ..
Práca a financie - jedine hľadať na nete a aj ísť osobne, nebáť sa, zavolať a podobne. Mať pekný životopis donre napísaný. .. Ja by som si radšej hľadala robotu, ktorá by ma bavila, než peňažne naplnila, ak nemám problémy, lebo v práci som až 8 hod. denne. ..
A riešiť trápenia? Hmmm. To by si mi musela možno konkrétne povedať. =D
Pri vážnejšom trápeni alebo usporiadaní života je dobrá psychologička, ale ak Ti príde, žeby si jej nemala čo povedať, tak sa nenúť. =) Snaž sa ale riešiť to čo Ťa trápi aj s niekym múdrym. Ja to niekedy v sebe dusím a potom sa to zbytočne stupňuje iba. .. Naučila som, že čo mám hlbšie v mysli či v srdci, tak to už v istom momente musím riešiť podľa jednotlivých krokov. Napr., ak chcem napraviť s niekym vzťah a ma to trápi, tak mu zavolám, ak je to možné. =))
Ale ako som písala, v živote je dôležité myslieť aj na iných, vedome na nich obraciať myseľ a robiť im radosť či byť pozornou, tak ako sa dá =) nemusí to byť veľa.
.... No .... Ono ale bez Boha to bez tak nie je ten pravý život, hm. Lebo sme boli stvorený aj pre Neho.