Permanentný meke-up VAŠE NÁZORY

iva104

Ahojte,
ja mam tetovane obocie, nakolko od prirody ho mam takmer neviditelne.. Vyzeram akoby som ziadne nemala, skratka desne. tak som si ho musela roky dokreslovat a potom som si ho dala vytetovat. bolo to pekne a ja som sa uz nemusela bat dotknut vlastnej tvare so strachom, ci sa nerozmazem, nemusela som sa kazde rano trapit kreslenim (nie dokreslovanim, rovno kreslenim!) obocia, co sa nie vzdy podarilo, mohla som sa kludne namocit na kupalisku... a kopa inych vyhod. a hlavne to nebolo az tak napadne, ako ked som si ho kreslila, takze sa aj ludia az tak priserne nevypytovali.
PS PRE KRITIKOV PM: asi ste este nevideli vytetovane obocie 'normalnej baby', co vyzera prirodzene - to je totiz velky rozdiel oproti P. Anderson , co ma take napadne uzke 2 cierne obluciky neprirodzeneho tvaru (hlavne ta cierna a jej blond vlasy). A este by som poprosila, aby ste neodsudzovali baby, co maju PM - castokrat je to z dovodov ako mam ja, cize nie preto, ze by boli pipky ako Pamela...
idem sa objednat na obocko, uz ho mam zasa neviditelne... :))

mima

Maci, dakujem. Už mi chýba len odvaha a zvyšné peniaze na to...:))
ale určite s tým niečo urobím a potom sa ozvem...teda ak to tu ešte bude vôbec fungovať:))
krásny dník Ti

maci

mima
Ahoj! PM robia v každom dobrom kozmetickom salóne ( alebo to vedia zabezpečiť) a stojí to okolo 3000,-Sk(niekde viac , inde menej). Neviem s kadiaľ si, ale stačí ti pobehať po meste a popýtať sa. Či to bolí? Dá sa to vydržať, ale je to trošku nepríjemné.Dôležité je, aby si si vybrala šikovnú, možná aj drahšiu kozmetičku, aby ti to spravila najlepšie ako sa dá.Ono sa to nezdá, ale pekné obočie je fakt veľké plus. Tak Ti držím palce a daj mi vedieť ako si dopadla. Ak máš ešte otázky, som tu pre teba.

mima

Ahoj Maci, prepáč, nebola som dlhšie na nete. Dakujem za názor. Otázok by bolo...koľko to asi stojí? Bolí to? A kde si si to dala robiť? Máš nejakú netovú stránku?
Zatiaľ ďakujem:))

Maci

Mima
Ja mám premanentný make-up, už som to písala, a som spokojná. Ak máš svoje obočie úplne vytrhané, tak to viac vidno, že je to dokreslené,alebo dorobené ale ak ti treba dorobiť len kembu bude to úpne prirodzené a pekné. Ja som predtým mala takmer rovné obočie a chlpky mi nerástli rovnakým smerom, no skrátka katastrofa. Teraz mám pekný tvar obočia a myslím, že to vypadá prirodzene. Máš nejaké otázky?

syma

mala si uraz, a teraz mas jedno obocie ine ako druhe???
ak ano nemas nahodou trvale nasledky po urazy u zien je to ine ako u chlapov, mozno by ti poistovna preplatila plasticku operaciu obocia ak take nieco existuje, mala by si sa informovat alebo nech sa ozve niekto kto s tym ma naozej skusenosti

mima

no ale ja sa vlastne vôbec nemalujem...len to príšerné obočie...a mám z toho aj takú menšiu "traumu" ked sa ma raz ráno priateľ šokovane opýtal:"kde si stratila obočie??"
a dalej ide aj o to, že keby malo aspoň rovnaký tvar, tak nepoviem...ale tou jazvou ho mám dosť seknuté..:((
tak neviem...neporadí aj niekto, kto si to dal urobiť?

syma

no ja som tiez neni dokonala a tiez rano utekam do kupelne zamalovat pehy, obocie a mihalnice
ale to je od detstva, pretoze sa mi v skole smiali ze so zrzava, ale myslim si permanentny make-up nepotrebujem, len 15 minut v kupelni kazde rano

mima

No to neviem či mi zrovna pomôže k dokonalosti...o to sa zrovna ani nesnažím...len chcem pocit, že ked sa zobudím, nemusím si rýchlo utekať domalovať obočie, lebo mi z neho kúsok chýba...ale vďaka za názor..:))

anonym_6994

myslim ze permanentny make-up neni na skodu
maja kamaratka je albinka, tak si dala napustit obocie a mihalnice, pretoze ked ich mala blede bola nevyrazna a posobila ospalo a unaveno, ale teraz vypada dobre, sice si to kazde 2 roky musi dat obnovit, ale ja proti tomuto nic nemam ak ti to pomoze k dokonalosti, hor sa do toho