Vyhyba sa mi

Príspevok v téme: Vyhyba sa mi
Veronicqua

Ahojte,
chcela by som sa podelit o svoj problem. Uz davnejsie sme si na nete pisali s jednym chalanom od nas z prace. Je z ineho oddelenia ako ja, takze sa stretavame sporadicky, skor na nejakej akcii alebo nahodne na chodbe. Z toho pisania akosi on usudil, ze mam o neho zaujem a napisal mi, ze z jeho strany nieje o mna zaujem nakolko sa cerstvo rozisiel s babou a nechce sa viazat. Po case sme sa zacali stretavat v jedalni, tak som mu zacala zdravit.. nejako to ustal, po case zacal asi schvalne chodit na obed o pol hod neskor. Podotykam dnes je to uz vyse roka co sa s tou babou rozisiel, takze uz by to mohol mat rozdychane. Minule som sa mu len tak prihovorila, ze ako sa ma (rychlo mi odpovedal) a od vtedy som ho nevidela. Ja som ho nechcela z tej jedalne vystvat ani nic podobne.. teraz mam vycitky svedomia a po druhe velmi sa mi paci. Co v takejto situacii robit? Je nejaka sanca aby sme sa dali dokopy? Ja ho nechcem nahanat ako Jerry Toma, len chcem, aby bol castejsie so mnou, ved inak sa nespozname :(
Chlapi, ako ma zena o Vas bojovat ked prejavim zaujem a chlap zdrhne? Myslim si, ze niesom skareda, staram sa o seba aj vizorovo (sportujem, malujem sa atd...) aj inteligencne - vzdelavam sa...

Veronicqua

Filip, Ďakujem. Blahoželám, že vám to takto dopadlo. Horšie je, ak sa ty snažíš a z druhej strany odozva žiadna :(

Sumkrumko

ahoj, možná lituje toho, že jste se ze začátku víc bavili, určitě se ti vyhýbá a nechala bych to být. zbytečně by ses akorát ztrapňovala. Nejspíš jen neumí říct, že zájem nemá.

daninka25

áno vyhýba sa ti a už by som ho nekontaktovala. načo sa toľko snažíš keď vidíš, že on nemá vôbec záujem? zbytočná energia, čas, všetko!

Filip TT

Veronicqua - spoznal som ju na jednej akcii a hneď som vedel, že je tá pravá. No a keď človek stretne tú pravú, tak do toho dá všetko, že. Vedel som, čo robí vo voľnom čase, do akej partie chodí, tak som sa tam pridal, aj keď to bolo v inom meste. Dochádzal som tam, ale nič som na sebe nedal poznať. Až po dlhom čase som jej to naznačil a vtedy zareagovala, že ak tam chodím kvôli nej, tak je to zbytočné, že z toho nič nebude. Ale predsa len už sme boli dlho kamaráti a jej to prišlo ľúto, že som tam chodil tak dlho kvôli nej a tak ma zrušila a tak po dvoch týždňoch súhlasila, že sa pôjdeme spolu prejsť do prírody. No a ja som dostal priestor jej vysvetliť ako ju mám rád, že by som si ju chcel zobrať no a dostal som ju. Takže de fakto celé to moje chodenie k nim do partie bolo rande s ňou, budoval som si s ňou vzťah, len som sa jej na to pred tým nespýtal SMSkou :)

Veronicqua

A dalo by sa podľa Vás nejako vzbudiť v ňom záujem? Veď niekedy sa zo známych stanú partneri aj po rokoch.

Carie

Zaujem o teba nema a ma nejaku panicku hrozu z toho ze ho budes balit. On zdravo sebavedomy samozrejme nie je, sprava sa jak decko. Kasli nanho, nech sa ti vyhyba, aspon rychlejsie zabudnes.

martuscha

ak je vidno, ze o teba nema zaujem, tak podla mna zbytocne s nim stracas cas. vsak predsa ho nebudes uhanat a do niecoho ho tlacit o co viditelne zaujem nema

kajomija

musis sa s tym jednoducho zmierit, ze nema o teba zaujem a mala by si sa aj ty na neho vykaslat a hladat si nejakeho ineho chlapa, ktory tuto tvoju snahu oceni a opatuje.

ovomaltine

nema chut sa ani zdravit, ani rozpravat, lebo vie, ze sa ti paci a nechce ti davat ziadne nadeje. to je len dobre, aspon nebudes stracat cas. dava ti jasne signaly, neostava ti nic ine, len to akceptovat. neboj sa, prejde ta to.