Moze byt gay?

Príspevok v téme: Moze byt gay?
Divanazor

ahojte, zamyslam sa nad takou vecou.. bola som na rande s muzom, zo zaciatku sa javilo vsetko fajn, kecali sme, vcelku dobre sme sa bavili, no zrazu z nicoho nic vytiahol temu o gayoch a ked o tom rozpraval, tak az mal ,,iskricky v ociach,, z toho.. az mi to bolo cudne. boli sme spolu cca pol dna a z toho to spomenul tak 3krat. rozpraval o jednom chlapovi, ktory je gay, ze vzdy po nom tak pozera ten chlap, a uz si celkom presne nepamatam co vsetko to hovoril, pretoze som celkom nerozumela, preco take temy otvara na stretnuti. ale bolo to naozaj take zvlastne, zostala som mierne zaskocena a ked isiel v restauracii k pultu a pozerala som sa nanho zozadu, tak mi prislo ze ma take zzsenstile pohyby. neviem, ci mi to prislo take uz kvoli tomu, ze nacal tu temu alebo nieco mozno naozaj nebude v poriadku.. z minulej skusenosti, z predchadzajuceho vztahu som mala take nemile prekvapko, ze chlapovi sa pacili aj páni.
mate prosim niekto s tymto skusenost?

Yukine

Viem že to je zastaralá téma...ale...Nemusí byť, len prirozdene asi ma rád gayov a sú mu sympatický Ja sama zbožňujem gayov a vždy keď o nich rozprávam tak až komicky iskričky pri mne lietajú. Som otaku, fujoshi - anime, milovník gayov (yaoi - gay x gay) mám aj kamarátku ktorá nepretržite rozpráva o gayoch a je to úplne u nás normálka?? a to máme 17 (tento rok 18) a ja som bisexuál ^^

annninka

Poznam aj takychto ludi, co nie su orientovani na opacne pohlavie. Stretavam sa s nimi bezne a nejak som nepostrehla, ze by trpeli nejakou chorobou alebo ich to v niecom obmedzovalo. Prosim vas ludia, zbavme sa takychto predpotopnych nazorov.

snejty

Tema urcite nebola vhodna na prve rande. Tazko posudzovat, no opatrnost je na mieste.

Mimochodom na fore je vela tem, kde muzi riesia, preco sa im zena uz neozve. Tak mozno to bude nevhodne zvolenou temou rozhovoru.

Divanazor

Dakujem dievcata za nazory. Tiez mi to prislo cudne, aj keby teda nebol naozaj, ale aj tak o tom rozpravat na rande sa asi velmi nehodilo.. hoci pozname obaja toho muza co je gay, ale prosto aj tak neviem na co ho tak spominal. ja som hned zbystrila kvoli tomu, ze uz som nejaku taku skusenost s inym chlapom mala, inak by mi to asi ani nenapadlo, ze nemusi byt nieco v poriadku.
Inak je dost pohladny, ma 31 rokov, bude mat uz skoro 32, a vraj ani dlho nikoho nemal. ale co ho poznam aj z rozpravania znamych, ma vela kamosiek a hocijakych znamych, cize vyberat by si mohol, no napriek tomu dlhe roky vraj nic. je to ale cudna ta dnesna doba :)

Carie

Ano moze, pride mi to pravdepodobne. Ale aj keby nebol tak mi nepride normalne aby ti na prvom rande rozpraval o tom ako po nom pokukuje nejaky chlap. Zabudni nanho, to nie je nic pre teba.