Zdravím...chcel by som sa opýtať,mám 19 rokov 183 cm 89kg...týžden fakt že makám,cvičím,každý deň mám kardio a váha sa neposunula ani o gram,samozrejme som v Deficite a mám aj stravu spravenú.Niektorí píšu že za týžden išlo aspoň to pol kila dole...no ja stagnujem a docela sa toho bojím lebo fakt som si v tomto istý že to robím správne,no váha stále stojí je to síce týžden ale aj po týždni sa má niečo diať alebo nie? chcem sa spýtať či to je normálne Ďakujem pekne za odpovede.
Chudnutie
nie je teraz problem pri kupe bicykla? znami si tak chceli kupit, a odisli na prazdno, ze nie su komponenty, tak sa caka aj dva roky.
ten mi stale manzel spomina, ze si ho chce kupit. len to bude asi trochu drahsi model, lebo on tak amatersky zavodne jazdieva aj.
Elza ja som si kupovala Rockmachine tento rok nejak začiatkom roka a som ním úplne nadšená.
A ty cvicis poctivo zatial len jeden tyzden alebo je to pravidelnejsie a len teraz ti vaha stoji? Lebo ako viem, ze to funguje tak, ze clovek ked pravidelne maka a dodrziava stravu, tak sa casom vaha zastavi a potom sa rozbehne :)
je tu niekto, kto by mi vedel poradit nejaky pekny a žensky bicykel?
necudla by som , ale snažila by som sa tuky premenit na svaly a to pojde športom. Tak si kup kolobežku, bicykel a uvidiš, že sa ti podari zmenit vzhlad svojho tela
nerieš vahu, lebo svaly su tažšie ako tuky. Ked bdueš pravidelne cvičit a pravidelne jest, schudneš. Ja som schudla ked mi podrastli deti a začala som s nimi jazsit na bicykli, teraz na kolobežke. Je to aj pre mna super relax po práci
nereis vahu, len sportuj ono to pojde, strava ale musi byt pestra aby si neboli aj zdravotne problemy
tiež odporučam jazdit na kolobežke, alebo na bicykli a potom sa ti to podari, uvidiš. Tiež jazdim na kolobežke www.cyklospeciality.sk je to skvely sposob ako spevnit zadok, nohy, odreagovat sa po práci a oddychnut si
nerieš vahu, športuj a uvidiš , že sa ti telo pekne vyrysuje. Takže športuj, jazdi na bicykli, kolobežke a uvidiš, že telo sa ti spevni