Muži predomnou utekajú

Príspevok v téme: Muži predomnou utekajú
EVKAevka

Dobrý večer,
chcela by som sa Vás spýtať na názor. Mám už niečo po tridsiatke, partnera nemám ani dieťa. Zverila som sa jednému kamarátovi, že by som veľmi rada mala dieťa / vzťah (pričom som od neho nič nechcela, nakoľko viem, že je ženatý) a on to porozprával svojim slobodným kamarátom a títo sa mi začali cielene vyhýbať. Doteraz sme nemali žiaden problém. Akoby sa ma báli alebo neviem čo. Horko ťažko mi pozdravia a pokiaľ prejavím záujem o nejaký ďalší rozhovor, tak ma asertívne odbijú s výhovorkou, že sa niekam ponáhľajú. Pritom sa ich iba pýtam normálne otázky ako napr. ako sa im darí atď. Chlapi, prečo sa bojíte single žien po 30ke? Funguje to bežne takýmto spôsobom alebo iba ja som narazila na takýchto mužov? Veď aj keby viete že chcem vzťah, to muž po 30ke vzťah /deti nechce?

Simonella

tak bohvie čo im ten tvoj kamarat ešte narozpraval, keď sa ti takto vyhybaju. Podla mna to len tym, ze chces chlapa a dieta nebude, pokial si ich nebalila, prečo by utekali :D

mantika

podla toho, na akeho chlapa natrafis. niektori chlapi su taki, ze ani po 30-tke este nechcu deti a jednoducho sa na to necitia. a zase na druhej strane su aj taki, ktory chcu a tym padom aj po kratsom case si zenu zoberu a maju deti alebo maju deti hned

DoktorExitus

Záleží ako to odprezentoval ten tvoj kamarát lebo ako poznáme ešte o školy hru telefón niekto na začiatku povie A a na konci sa dostane uplne niečo iné.
Za druhé záleží od chlapa, ak je to ten typ trochu oneskorený tak si chce ešte v 30tke užívať a nie viazať sa.
Za tretie keď povie žena že chce dieťa tak v chlapovi (nie všetci) sa rozbliká kontrolka Danger čo znamená aby si dával pozor lebo dotyčná je v štádiu že berie čo príjde len aby mala to čo chce teda vzťah a dieťa.

slobodnemaciatko

Slabi utekaju. Nelutuj. Radsej teraz, ako ked uz bude dieta.
Chces dieta, alebo chces malu kopiu milovaneho muza a teba, kde sa spoji to najlepsie a vytvori dokonalost?

ahjajjaj

Evka utekajú pred Tebou len tí, ktorých ani nepotrebuješ k dosiahnutiu svojích cieľov. Správaj sa k nim totálne chladne. Iba odpovedaj na pozdrav, a keď sa on nezaujíma o to, ako sa máš Ty, tak nezačínaj s ním rozhovor. Ten kamarát, ktorému si sa zdôverila, sa nezachoval práve najlepšie. Dávaj si inokedy pozor, čo kedy komu povieš. NIe každý človek je hoden Tvojej dôvery. A skús sa zoznámiť cez internet.