ako sa zmenit

Príspevok v téme: ako sa zmenit
zdrvena

dobry vecer. prisla som si vyliat srdiecko, mam hlavu v smutku zo seba, zo svojho spravania k opacnemu pohlaviu. ak tu bude niekto, kto ma podobny problem, pripadne by vedel poradit ako zmenit spravanie a zmyslanie co sa vztahov tyka, budem velmi vdacna za kazdy nazor, radu. Zatial zakazdym, ak sa mi niekto pacil, nevedela som to dat najavo. Vzdy sa bojim, ze sa znova sklamem. tak sa po urcitej dobe zacnem hrat na nedostupnu a myslim si, ze ten chlapec ak ma naozaj zaujem, tak ho to neodradi. bohuzial zatial sa deje presny opak. na druhej strane to aj chapem. ale ked neviem zo zaciatku prejavit az tak zaujem. myslim, ze mila som, aj sa rozpravam, len tam chyba asi nieco, co by toho chlapca presvedcilo. casto sa pytam, ci to moze byt aj tym, ze sama citim, ze to nie je este ten pravy a preto mam ten blok v sebe, aj si sama popredu vyhodnotim, ze podla vsetkeho by nam to neklapalo, no napriek tomu mam v sebe nejaku tuzbu byt s tym chlapcom. takto pred rokom som sa spoznala s jednym chlapcom, s ktorym sme sa videli len par krat,aj sa viac zblizili, no odvtedy sme sa nevideli.
ako sa mam so sebou vysporiadat a nerobit take chyby, aby som sa zalubila do niekoho, koho vobec nepoznam.
Budem rada za kazdu radu. Dakujem

mozebyt

Radinus: Aha.Mne zlé skúsenosti akurát ukázali,že dnešní mladí chlapi su nanič, žiť v dobe mojich rodičov mám niekoho normálneho. Vidim to jasne,lebo poznam aj viac starších ročníkov,lebo mam medzi nimi známych tak viem,kde je pes zakopaný.

radinus022

Mozebyt lenže tie skúsenosti síce sú negatívne, ale človek sa vie z nich poučiť a vie mu to do budúcna pomôcť

zdrvena

mozebyt - mam prave tie zle skusenosti, do velkej miery si za to mozem sama, nakolko som za chlapmi po kratkej dobe behala ja sama, k nim domov, malokedy to bolo opacne. vzdy sme sa dohodli a utekala som a pritom som citila ze nie je vsetko tak ako ma byt, no napriek tomu som to stale robila. preto sa tomuto uz chcem silou-mocou vyhnut, ked sa na to pozriem spätne, je mi to uz velmi nesypmaticke a prave pri tomto chlapcovi som mala akoby pocit, ze by to znovu mohlo nastat. neviem....

mozebyt

Čím má žena viac zlých skúseností s chlapmi tým ťažšie verí ďalším chlapom. Preto chlap ma byť chlap a nie bábovka ,čo sa hneď vzdá ,veď žena je tá citlivejšia. Ako sa má žena potom o takého jedinca oprieť ? To radšej podvedome sabotuje ten vzťah.

zdrvena

ahjajjaj - vies mne sa aj pacil tento chlapec, aj zo zaciatku bolo vidno ze by mal zaujem, len mne nieco moj siesty zmysel hovoril, ze nemam s nim uz v nicom pokracovat, lebo budem neskor banovat. Pritom som ho osobne az tak velmi nepoznala. Co ma tiez teraz mrzi, lebo banujem rovnako, ze som taky zbabalec a zavrhla som to hned v pociatkoch.

ahjajjaj

Podľa mňa vieš inštinktívne, ako sa správať, akurát svoje inštinkty nevieš prijať. Prijmi jednoducho svoje inštinkty, vedú Ťa správnejšie, ako Tvoje mudrovanie, ako byť iná a nespokojnosť.

slobodnemaciatko

Zrejme ta poznacila rozpravka o sipovej ruzenke a mas pocit, ze sa muz musi k tebe presekat macetov a cim viac budes zarastena tym lepsie.