Ako sa ma spravat chlap na zaciatku vztahu?

Príspevok v téme: Ako sa ma spravat chlap na zaciatku vztahu?
dalina

Nedokazem mat dlhy vztah, vzdy sa skoncia do 4 mesiacov, lebo muz sa ku mne sprava podla mna zle. Sklame ma, nedava to, co cakam. Preto mi povedzte, ja robim chyby, chcem od muza prilis vela, cakam na princa? Mam muza brat, aky je, takto vyzera vztah kazdej zeny, ktora ma partnera niekolko rokov?
Ignorovanie sviatkov, chodenie vonku bez drzania sa za ruky, po stretku obmedzena komunikacia ziadna sms na dobre rano ci na vecer sem-tam len sms na dobru noc, stretnutie bez usmevu ci pusy, ziadny kompliment, ze dnes vyzeram dobre, nedostatocna pozornost posledne minuty, co sme spolu, ked je dolezitejsi mobil, nevratenie penazi ci veci ani po opakovanej ziadosti, klamstvo, malo dotykov, objati, neochota ist von medzi ludi castejsie a tak dalej.
Len co si zacne s niekym, uz viem dopredu scenar - opakajuce sa problemy, smutok, sklamanie a opat koniec po par mesiacoch.
Prosim tak mi vysvetlite, som narocna? Ako to, ze tito muzi mali dlhe vztahy predo mnou aj po mne?
V mojom veku su kamaratky vydate, maju takmer dospele deti a ja cakam na muza, ktory mi ukaze, co je to vztah.

slobodnemaciatko

Tak normalni a super muzi sa takto spravaju cely vztah, nie ze na zaciatku a este aj daleko lepsie. Kde chodis na take hoviadka? Do 4cenovej, hned ukazes veverku a potom mu povies, nech ti ukaze co je to vztah? :-D
Alebo som len ja mala take stastie na partnerov/chlapov?
Od chlapa necakaj, ze ti ukaze, co je to vztah. Preco by ti mal nieco ukazovat? Mozno za to ani nestojis.

1sandra

1994-ka: v tomto pripade to uz bude asi len jednosmerovka smerom von, nez navrat na zaciatok...ludia sa radi klamu, nahovaraju si, ze to bude lepsie, no nebude, ze sa druhy zmeni, no nezmeni....ked by to tak malo byt, tak by to tak uz najskor davno bolo

1sandra

bud ta nelubi, nikdy nelubil alebo sa skratka odmiloval....stava sa, no ked je necitlivy voci tvojim potrebam, nedokazete si to spolu prebrat (radsej sa obracias na forum, nez na neho), tak je cosi celkom zle, cele zle a je len na tebe, dokedy do zvladnes takto tahat, najskor sama, kedze on sa velmi nechyta

sob rudolf

dalina, myslím, že chlapovi treba vždy maximálne polopatisticky povedať svoje požiadavky v rámci vzťahu. Očakávanie bez povedania nestačí. Druhá vec je prehodnotiť svoje požiadavky, v zmysle bez čoho vo vzťahu nedokážeš existovať a bez čoho áno. Už to to bolo spomenuté, ale čo jedna žena vyžaduje, druhá totálne odmieta.

ariianka

no ja ked som este randievala s chalanmi a mala som viac vztahov tak prve mesiace boli tie najkrajsie. Takze ak sa k tebe chlap uz v prvych mesiacoch sprava takto ako si opisala, tak je aj fajn, ze si sa s nimi hned rozisla. Neboj, ten spravny isto pride!

mantika

podla mna by si nemala upustat z narokov, proste to doteraz ani jeden ten pravy. nemozes si len tak povedat a tak uz nebudem spekulovat a dalsieho si zoberiem alebo co. zostan s takym co si ta vazi tak ako ma

Filip TT

To čo očakávaš, je už prejavom vybudovaného vzťahu. Kedysi som aj bol taký. Aj ma priateľka po pol roku nechala.
Potom som ale spoznal iné dievča pri záujmovej činnosti. Pridal som sa do jej partie a venovali sme sa tomu spolu. A potom prišlo všetko to, čo píšeš. A stala sa mojou manželkou.