chudnutie s Euthyroxom

Príspevok v téme: chudnutie s Euthyroxom
ladyinblack

zdravím vás všetkých...na začiatok chcem napísať, že ak so mnou nesúhlasíte, odpustite si prosím drzé a ponižujúce komentáre a odíďte z tejto témy, pretože by som uvítala hlavne rady a pomoc...takže: získala som originál lieku Euthyrox 100 ug a chcem ho začať brať...moje hodnoty hormónov štítnej žľazy sú už hraničné, ale že vraj na lieky to zatiaľ nie je, lenže začala som už priberať, doteraz 6 kíl...a keďže som dlho trpela anorexiou a nikdy som nebola tak tučná ako teraz, viete si predstaviť moje zúfalstvo, že sa straavujem diétne a aj napriek tomu priberám... Proste sa mi to vymklo spod kontroly! Tak idem preto na ten Euthyrox, len neviem koľko ug si ho mám dávať a či vôbec schudnem z toho. Mne bude stačiť tých 6 kíl zasa dolu a potom to už brať nebudem...ďakujem za názory :-)

La

Choď a vyhľadaj pomoc, lebo si vážne poškodzuješ zdravie. Okrem anorexie budeš mať problémy so štítnou žľazou - to nie sú srandy!

To je tých 6 kíl takých dôležitých, že kvôli nim obetuješ štítnu žľazu?! Kvôli čomu? Kto na to zvedavý na to koľko vážiš? - dôležité je aká si, či sa s tebou ľudia cítia dobre a nie či si o niekoľko kilogramov ľahšia alebo ťažšia.

Verím, že v sebe nájdeš kúsok zdravého rozumu a vyhľadáš pomoc. Ak si však zvolíš túto cestu šialenstva, na ktorú si sa teraz vydala, tak sa priprav na dôsledky. Také veci sa nerobia beztrestne a ver tomu, že sa poriadne vytrestáš. Potom sa však neľutuj!

Nela257

Ty si chorá. Chod sa liečiť na psychiatriu. A to urýchlene. Chceš si euthyroxom spôsobit zvysenu funkciu SZ? Osteoporózu?? Sama upozorňuje, že nechceš nevhodné komentáre. Lebo vieš, že robíš zle.

ladyinblack

tak od včera mínus 0,6 kg, teraz mám 49,4 kg...len tak ďalej, tá štvorka na začiatku čísla ma motivuje :-)

blueberryNN

Ak chudnes s vedomim, ze si poskodzujes zdravie, a nehladis na to, ale iba na to, kolko si schudla, tak myslim, ze ak si predtym trpela PPP, trpis nou opat. Suhlasim s tym, ze v zaujme vlastneho zdravia by si sa mala porozpravat o tomto s psychologom alebo psychiatriom. A nemyslim to ako provokaciu.

ladyinblack

môj index BMI je presne 19,6. Ale to, že je v norme, ešte nič neznamená, ja som dosť pribrala a necítim sa vo svojom tele dobre. Preto chcem chudnúť...

ahjajjaj

Z Euthyroxu sa vyslovene nechudne, ono je to iba zastavenie priberania z nedostatku hormónu. Vynechávanie večere tiež nie je zdravé, na večeru by som Ti odporúčala zeleninovú krémovú polievku zahustenú jedným zemiakom, a na krém použiť mlieko, nie smotanu.
Nezačni znova hladovať, schudneš síce, ale vráti sa Ti choroba. Porozprávaj sa s lekárom, vypočítaj si BMI index, a keď je ten v norme, nerieš svoju váhu. Aký ho máš? Ak je pod normou, je to znak toho, že sa Ti vrátila choroba, a potom odporúčam navštíviť s týmto problémom psychiatra.