Zdravím mám 17 rokov aj ja aj priateľka, mávame pohlavný styk ale v poslednej dobe iba bez kondómu...nikdy sa nestalo že by som pochyboval či som stihol alebo nie a často radšej vyberem skoršie...v každom jednom mesiaci jej mešká menštruácia...niekedy aj mesiac dokonca sa raz stalo že aj 2...v tomto jej to meškajú okolo 2 týždne...posledný pohlavný styk bez kondómu sme mali 29. Júna...včera (6. Júla) sme sa potešili že ich dostala ale vôbec ich nemá silné ako zvykla, má ich slabé a čo sa týka farby tak sa sťažuje že je to do svetlo hneda, ružovkasté a dnes červené ako obyčajné krámy ale slabé, bolesti má rovnaké ako pri krámoch čiže bruško...chrbát atď. Myslíte si že sa môže jednať o tehotenstvo ? Alebo sú aj iné dosť pravdepodobné dôvody ? Alebo sú to len obyčajné krámy ktoré sa ochvílu rozbehnú ? :) Ďakujem
Čo to môže byť ?
Cewa,
to, že test bol negatívny ešte nie je záruka toho, že nie je tehotná alebo že nemá iný gynekologický problém, a preto by tvoja partnerka mala navštíviť lekára ako odporúča Snejty.
Za toto "aj v prípade tehotenstva by sme riešili potrat bez nich..." si zaslúžiš poriadny kopanec niekam a rozchod. Takže robiť a užívať si dospelácke veci na ostro, bez ochrany, áno a niesť za ne zodpovednosť už nie?! Zato vystaviť svoju partnerku potratu áno, lebo mladý pán by to riešil "potratom".
Vieš čo ty môžeš riešiť bez jej rodičov??? Malú a veľkú potrebu!!!
Tvoja priateľka NIE je dospelá a podľa ZÁKONA na prerušenie tehotenstva potrebuje súhlas svojich rodičov!!! To si láskavo raz a navždy zapíš za uši!
Snejty, ďakujem! : )
Test bol negativny a dakujem za odpovede
No a ak test bude negativny, tak sup na gynekologiu. Taketo priznaky mozu byt pri cyste.
zo skúsenosti Ti poviem, že páry, či už manželské alebo milenecké, kde išla žena na potrat, skončili rozchodom, či rozvodom. Ak máš rád priateľku, a je tehotná, čo podľa mňa nie je, tak nebudeš po nej chcieť, aby išla na potrat. Podľa mňa má zmenenú menštruáciu aj možno tým, že je pohlavne aktívna a to pôsobí na hormóny, ktoré potom nie sú tak divé, preto až tak nekrváca.
Omen - perfektna odpoved :)
Môže to byť tehotenstvo, takže sa k tomu postavíš ako dospelák. Odídeš zo školy, zamestnáš sa a budeš živiť priateľku aj dieťa.
Včera mala hnedo ružový výtok a dnes krvavo priesvitne
Bohužial áno, ponaučil som sa aj ja aj ona ale teraz čo môžme robiť je len dúfať
Velmi nezodpovedny pristup. Urcite si to uvedomujes aj ty sam.