Čo to môže byť ?

Príspevok v téme: Čo to môže byť ?
CEWA

Zdravím mám 17 rokov aj ja aj priateľka, mávame pohlavný styk ale v poslednej dobe iba bez kondómu...nikdy sa nestalo že by som pochyboval či som stihol alebo nie a často radšej vyberem skoršie...v každom jednom mesiaci jej mešká menštruácia...niekedy aj mesiac dokonca sa raz stalo že aj 2...v tomto jej to meškajú okolo 2 týždne...posledný pohlavný styk bez kondómu sme mali 29. Júna...včera (6. Júla) sme sa potešili že ich dostala ale vôbec ich nemá silné ako zvykla, má ich slabé a čo sa týka farby tak sa sťažuje že je to do svetlo hneda, ružovkasté a dnes červené ako obyčajné krámy ale slabé, bolesti má rovnaké ako pri krámoch čiže bruško...chrbát atď. Myslíte si že sa môže jednať o tehotenstvo ? Alebo sú aj iné dosť pravdepodobné dôvody ? Alebo sú to len obyčajné krámy ktoré sa ochvílu rozbehnú ? :) Ďakujem

Omen

Cewa,
to, že test bol negatívny ešte nie je záruka toho, že nie je tehotná alebo že nemá iný gynekologický problém, a preto by tvoja partnerka mala navštíviť lekára ako odporúča Snejty.

Za toto "aj v prípade tehotenstva by sme riešili potrat bez nich..." si zaslúžiš poriadny kopanec niekam a rozchod. Takže robiť a užívať si dospelácke veci na ostro, bez ochrany, áno a niesť za ne zodpovednosť už nie?! Zato vystaviť svoju partnerku potratu áno, lebo mladý pán by to riešil "potratom".
Vieš čo ty môžeš riešiť bez jej rodičov??? Malú a veľkú potrebu!!!
Tvoja priateľka NIE je dospelá a podľa ZÁKONA na prerušenie tehotenstva potrebuje súhlas svojich rodičov!!! To si láskavo raz a navždy zapíš za uši!

ahjajjaj

zo skúsenosti Ti poviem, že páry, či už manželské alebo milenecké, kde išla žena na potrat, skončili rozchodom, či rozvodom. Ak máš rád priateľku, a je tehotná, čo podľa mňa nie je, tak nebudeš po nej chcieť, aby išla na potrat. Podľa mňa má zmenenú menštruáciu aj možno tým, že je pohlavne aktívna a to pôsobí na hormóny, ktoré potom nie sú tak divé, preto až tak nekrváca.

Omen

Môže to byť tehotenstvo, takže sa k tomu postavíš ako dospelák. Odídeš zo školy, zamestnáš sa a budeš živiť priateľku aj dieťa.