Hanblivý muž ? Alebo som divná :D

Príspevok v téme: Hanblivý muž ? Alebo som divná :D
nasta123456

Ahojte,

Mám otázku, vážne mi to vŕta hlavou. Pred rokom som spoznala jedného muža, ktorý niečo predával a musela som mu nechať číslo. Prišla mi správa že daná vec už bohužiaľ nieje ale ihneď by šiel so mnou na večeru. Pár krát mi napísal ja som sa dosť bránila, bolamaom po rozchode ale dohodli sme sa na jedno pivo :) bolo sme na prechádzke...a nič odvtedy sme sa snažili stretnut ale raz mi do toho niečo skočilo (nehoda) a on potom 2x schodzku zrušil (vraj kôli práci...mne to prišlo skôr ako náschval) keď ma pozval na ďalšie stretnutie odmietla som a tým že som mu povedala že nemám náladu a ani čas ( fakt ho nemám) niečo plánovať a potom nič s toho ale že hadma sa niekde vidíme. No a ;) prišla Corona človek je sám atď...napísal mi a spýtal sa či sa chceme vidieť (medzi tým mi vždy napísal on, keď som pridala neaku fotku, ja som mu napísala 1x na Vianoce ) Kúpil si nového psika tak že môžme na prechádzku potom k nemu ( je mi jasné že mu šlo o sex dával to dosť najavo) ok prešli sme sa .. ale ja neviem absolútne ticho ja som sa snažila ako tak čosi povedať len som mala pocit že toto je fakt trapas roka, :D nakoniec som ale šla pozrieť jeho nový byt a začali sme sa rozprávať , konečne som sa začala cítiť lepšie, začal aspoň komunikovať a aj sme sa zasmiali , v konečnom dôsledku som sa cítila dobre..Keď rozprával vravel že chodí spať už o 21 lebo o 4 ráno vstáva. Bolo 20:20 tak si vravím dpc idem ja (mimochodom tiež som bola unavená) prišlo mi to také, ja to poznám keď niesom u niekoho vítaná, min som mala ten pocit že by som mala ísť , vravím si idem až tu niesom navyše :D ten chlap sa má ani nedotkol !! Potom mi píše že prečo som šla domov ( ale veď môj názor , mohol mi povedať aspoň ostan) nakoniec mi napísal že je to škoda že ma chcel mať na gauči alebo v posteli. Ja neviem čo si mám myslieť na jednej strane vraví že bude rád ak sa vrátim.cim skôr z dovolenky na druhej strane sa má ani nedotkne. Podotykam že chlapec je naozaj sympos, má kariéru, stará sa o seba a vyzerá byť sebavedomí (31) len ja nechápem o čo mu ide ? Aj som sa ho to potom pýtala čo vlastne odomna chce...neodpísal mi konkrwtnw na túto otázku a pýtala som sa ho to 2x, neviem či je hanblivý alebo miu fakt ide len o sex ( nemám s tým problém úprimne tiež ho už potrebujem ) ale prečo sa má ani nedotkne ? Ja som zvyknutá na úplne iné spravanie mužov..viem že túži po priateľke to mi povedal, nehovorím že ním chcem byť...len to celé nechápem a za friends+ by som bola aj rada :) možno je fakt taký hanblivý ? Divny? Za váš názor budem vďačná (w28)

Carie

Varus normalny clovek netuzi druhym ublizovat a neciti sa lepsie ked sa mu to podari. Mas pravdu je to psychopat, ma zvratene zmyslanie. Mna takyto internetovi psychopati nechavaju chladnou. V podstate mi ich moze byt luto lebo maju velmi biedny zivot a nikdy nenajdu trvale stastie.

Carie

ZdravyUsudok mne su praveze tichi a hanblivi muzi sympatickejsi ako nejaki az prilis sebavedomi. Len nesmu byt zakomplexovani lebo to je konec. Taki budu svoju partnerku ponizovat a kritizovat. Tento ktoreho opisuje autorka mi nepripada ako zdravo sebavedomy, jeho reakcie nie su v poriadku. S nim by mala peklo, furt by sa jej urazal a trucoval by.

Varus

Carie toho si ani nevšímaj. Je to narušený človek, ktorý už nevie kam z konopí. Každý druhý deň ho zablokuje admin a stále sa vráti s novým nickom.

V jednej diskusii raz zaútočil na chalana a napísal mu, že by mu najradšej najeb*al. Potom napísal, že aj hnusné, škaredé, tučné ženy si nájdu chlapa, tak nech skapú.

To chlapčiatko je už úplne na dne so silami a už jednoducho nevie čo robiť. Je to obyčajný psychopat.

ZdravyUsudok

Carie
a čo ze je hanblivy? Alebo zeby sa mu nepostavil?
Taki muzi vari nemaju pravo na vztah a lasku?
Maju a praveze je mozno dobre ze su taki lebo aspon nestriedaju zeny ako ponozky ze skacu od jednej k druhej.
Takeho muza by si nemala hadzat do smetia ale mali by si mu byt napomocna ak ho rada maš. Ist nanho pomaly a dat mu cas. On je tiez len clovek a nemoze zato ze ma stres z toho ze ma nadviazat kontakt s opacnym pohlavim.
A ze sa mu nepostavi, to mi je teda tragedia. No a co. Je to normalne ze ked je panic a nema skusenosti tak sa mu na prvy raz nepostavi. Tym ze ho vysmejes mu nijako nepomozes. To mas podobny postoj akoby si bola muz a smiala sa z nejakej baby ze je panna.
Nepostavi sa mu na prvy krat ci druhy, treti tak mu daj cas a raz sa mu postavi. Len nie kazdy ma taku sexuchtivu povahu ze ide ako stroj.
Tym ze budes takych muzov zosmiesnovat im nijako nepomozes ani v realite ani tu na fore.
Trochu citlivosti voci ludom nezaskodi. Aj oni maju srdce a dušu.

Carie

Jo a ten co tu nazyva kazdu zenu prostitutkou to je prave tiez nejaký takyto zakomplexovany chudak co ho ma maleho alebo mu nestoji.

Carie

Podla mna on je zakomplexovani. Za sebavedomeho chlapa sa len skryva a snazi sa tak posobit. Mozno sa aj citil trapne za to ako s tebou nebol schopny kecat a bol jak primrznuty. Najprv ta uhana, ma sexualne reci a potom sa nezmoze na slovo. Su chlapi co maju problem komunikovat s druhym pohlavim, nevedia sa uvoľniť. On vie ze keby s tebou do tej postele siel tak sa mu nepostavi a ten trapas by nerozdychal. Nechaj ho jeho komplexom, chlapa na sex nebudes mat problem najst

nasta123456

Prosím Vás neponizujte resp. Neosocujte sa tu navzájom, mne vážne išlo len o radu, lebo som sa ešte s takým "exemplarom" nestretla..každému jednému Vam ale ďakujem za radu a pochopenie, a áno vôbec nechodím na takéto stránky a už ani nebudem, nazývať má hnusná zlatokopka a prostitútka je mi fakt proti srsti, ale vážim si Vás čo mi dali normálny ,triezvy, názor aj keď to bola kritika. Ale aspoň som sa poučila a viem že o radu na internete si pýtať netreba...každopádne mrzí ma že muži takto hnusne na až neprijemne myslia o ženách....a som rada že som sa s tým nikdy nestretla až teraz ...