Co ak by vam nechty robil muz?

Príspevok v téme: Co ak by vam nechty robil muz?
Jefitto

Drahe damy, slecny, dievcata. Co by ste povedali na to, ak by vam mal nechty robit muz? Sli by ste do toho, ci ani nahodou?
Normalne muz, ktory by mal vyucny list z tejto oblasti, vedel by to robit, ziaden amater.
Kde - tu v obchodnych centrach vidno nejakych cinanov, ako robia nechty a maju zakaznicky... Je to podla vas normalne, v pohode? Dovod je ten, ze danemu muzovi sa to velmi paci, ale jeho partnerka nemoze a nechce mat take nechty, lebo sa profesionalne venuje gitare. Mali by ste pri takom muzovi predsudky, ze je homosexual, alebo narcis?

petulienka12

To sú väčšinou ale takí priteplený chlapi, nie? :D :D Lebo normálneho si moc neviem predstaviť, ako robí nechty :D

ahjajjaj

Mne robieva nechty muž. Naďabila som naňho a kým mi ich robí, kecáme spolu. Celkom milý chlap, ženy ho žerú a má obrovskú klientelu. Dokonca som počula, že aj má nejaké milenky zo zákaznčiek. Ale to som len tak počula, možno to pravda nie je.

Jefitto

Haha, akurat si predstavujem dajakeho typka s plesinkou, okuliarmi, fuzkami v bielom plasti, ako piluje :-D to by bol hnus

chamomile

podla mna presne naopak, od toho druheho sa to da ocakavat, ale ked si tam zasadne typ robotnik, typ vedec a pod., tak vtedy by to bolo horsie

Jefitto

Aj podľa mňa je to tak hranične... no neviem. Ako keby to bol nejaký umelec, čo robí niečo na štýl, aký vidím na pintereste, tak to je o inom... A tiež by veľa záviselo od toho, ako ten muž vyzerá z môjho pohľadu. Ak by to bol normálny chlapík, tak nevidím problém, ak by to bola dajaka opirsingovaná nagelovaná superskinny vychrtlina, podľa mňa by to pôsobilo teplošsky... Ale tak to už je jeho vec.

chamomile

nikto by ho nepodozrieval, ma zmysel pre detail, chce to robit, nech to robi, ani tych cinanov nikto nehodnoti, prisla by som k nemu na radu, bolo by mi to jedno.
pytas sa na vzdelanie, kludne by mohol aj zasadnut do lavic, nech sa spyta v skole ale da sa spravit aj rekvalifikacny. ale nech sa spyta v roznych skolach, ako by to islo.
kurzov je spusta, daj si do g. rekvalifikacny manikura, len si dobre vybrat, ak teda len kurz

susana33

bola som raz na nechtoch a robil mi ich muz cinanec a velmi pekne mi ich spravil, bola som spokojna. takze mne osobne by to neprekazalo!

Jefitto

Nie, ja zisťujem, či by to nebolo divne, že nechty robí chlap. Osobne poznám jedného, ale ten má len eshop a predáva tam tieto kadejaké veci - laky a lampičky atď (nevyznam sa ja do toho vôbec). A má z toho celkom dobrý biznis.
Či ho to sexuálne vzrušuje, to neviem, ale tiež si neviem predstaviť, ako by asi so stojacím pindikom robil nechty :D

blueberryNN

Ty Tu v podstate prenho zistujes, ci by ho zeny podozrievali alebo by mu doverovali. A v jeho pripade by to podozrievanie bolo na mieste.