Co ak by vam nechty robil muz?

Príspevok v téme: Co ak by vam nechty robil muz?
Jefitto

Drahe damy, slecny, dievcata. Co by ste povedali na to, ak by vam mal nechty robit muz? Sli by ste do toho, ci ani nahodou?
Normalne muz, ktory by mal vyucny list z tejto oblasti, vedel by to robit, ziaden amater.
Kde - tu v obchodnych centrach vidno nejakych cinanov, ako robia nechty a maju zakaznicky... Je to podla vas normalne, v pohode? Dovod je ten, ze danemu muzovi sa to velmi paci, ale jeho partnerka nemoze a nechce mat take nechty, lebo sa profesionalne venuje gitare. Mali by ste pri takom muzovi predsudky, ze je homosexual, alebo narcis?

blueberryNN

Spravne tomu rozumiem? Jeho tie nechty sexualne vzrusuju? Vdaka za informaciu, odteraz sa budem chlapom nechtarom vyhybat. Ak by mi nechty mal robit chlap, ktoreho to vzrusuje, tak by som to povazovala za zneuzitie.

Jefitto

Hovorim, že on partnerku ma, takže toto nerieši. Ak chceš pribrať, tak mi napiš, pomôžem ti.
Ďakujem zatiaľ za všetky vaše nazory... teraz už len pre neho najsť externe študium, kde by sa to naučil :D Má už 24, alebo 25 rokov, v oktobri sa ženi, nebude sedieť denne v lavici s 15 ročnými dievčatami, chapete.
Ono sa to uči vrámci "kozmetiky", alebo ako to je?

ahjajjaj

nič zlé by som si o ňom nemyslela. Keď by som si išla dať urobiť nechty, išlo by mi o to, aby mi ich niekto esteticky urobil.

Varus

Mne osobne je úplne jedno, či je chlap kaderník alebo by robil aj tie nechty, ale pre veľa dievčat to príde asexuálne, pretože je to skôr práca pre ženy.

Dnešné dievčatá dokonca oslovujú mužov alebo chalanov, ktorí sa pekne obliekajú, dobre vyzerajú, majú spravený pekný účes a na sebe nejaký parfum, že "šampónik" a nie to ešte keď bude robiť manikúru, či pedikúru alebo kaderníka.

Možno aj preto o mňa nemajú dievčatá v mojom veku (26) záujem. Doteraz som nemal ten poriadny vzťah ako sa na dospelého človeka patrí.

Je normálne, že keď sa dievčaťu nejaký chlap páči, tak sa naňho usmeje alebo sa za ním otočí. U mňa som také niečo naposledy pozoroval, keď som bol na strednej, ale vtedy sme boli všetci ešte pubertiaci, takže to chápem, že som sa im páčil.

V mojom veku už o takýchto chalanov dievčatá záujem nemajú skoro vôbec, pretože skôr vyhľadávajú tých poriadnych chlapov, čo vyzerajú ako poriadni chlapi už len fyzicky.

Ja som proste ten typ chalana, ktorý je štíhly, nikdy som nevedel nabrať kilá navyše, dobre sa obliekam, vždy keď idem niekde do spoločnosti, tak si dám parfém, vždy mám spravený účes s ktorým sa samozrejme hrám maximálne tak minútu, keďže mám krátke vlasy a neriešim ho nejako extra.

Je iné, keď sa dvaja dajú dokopy počas strednej, základnej školy a majú vzťah aj 8 rokov. Vtedy partnerka už nerieši partnera ako sa oblieka a vyzerá, pretože sú už spolu dlho a milujú sa takí, akí sú.

Je iné, keď si dievča začne hľadať partnera do života v mojom veku. Jednoducho o takých chalanov ako som ja nemajú záujem, pretože im to by som povedal už príde tiež asexuálne. Ja sa ale kvôli tomu na žiadnu hnevať nemôžem a ani sa nehnevám, pretože nikoho proste nemôžeš prinútiť, aby sa mu niekto páčil.

Jefitto

Jenu sa proste pacia nechty. Je jedno ci umele, ci prirodne len s lakom. Trvalo mu dlho, kym sa mi s tym zveril, predsalen je to mozno trosku blbe pre chlapa... Ale kazdy mame svoju uchylku. Mne sa napr. fest pacia potetovane stehna na zenach :-D ale u neho je to vraj take, ze ho to az vzrusuje. Tak asi preto by sa tomu chcel venovat

chamomile

akoze jemu sa pacia umele nechty a preto to chce robit?
cinania robia aj normalnu manikuru, nielen umele nechty