Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priateľ ma prestáva priťahovať

Príspevok v téme: priateľ ma prestáva priťahovať
smutna_princezna

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, či ste si už niektorí z vás prešli tým, že vás váš partner/partnerka prestali priťahovať. Ja som s mojím priateľom od mladého veku (15 r.), máme spolu 8-ročný vzťah, on stále častejšie rozpráva o tom, ako sa vezmeme a ja som si stále viac a viac neistá a necítim sa na to. Možno to znie povrchne, ale prestal ma priťahovať, od začiatku vzťahu len priberá, aj keď som sa vyjadrila, že sa mi páčil viac chudší (nežiadam, aby to bol svalovec, ale už má naozaj veľkú zavalitú postavu), on mi na to len odvrkne, že sa snaží (aj keď to vôbec nevidno a neviem o tom, že by nejak športoval - skôr sa len vždy snaží skončiť túto tému). Navyše, keď rozpráva o tej svadbe, mne sa čoraz viac vynárajú pochybnosti, či chcem naozaj s týmto mužom stráviť zvyšok života a netýka sa to len vzhľadu, ale je tam viacej vecí, ktoré som možno so začiatku ignorovala, ale začali mi vadiť. Viem, že ma miluje, aj ja jeho, ale akonáhle začne hovoriť o tom, že ma chce v najbližšej dobe požiadať o ruku, je mi vždy nevoľno a trápim sa. Zažili ste niekto podobnú situáciu? Dá sa táto situácia nejak vyriešiť? Myslíte, že žiadam veľa? Ďakujem vopred za Vaše názory a postrehy.

Jezisko

Snubka, tebe harasi uz nacisto? Tu ides podporovat obezitu a tucnotu? Vraj keby ho milovala neopusti sa :D Daj sa liecit moja. Ten o chvilu padne na cholesterol, vysoky tlak, alebo ine srdcove problemy. Len nech si najde ineho, nie takeho, ktoremu nezalezi, kolko rokov zivota mu s frajerkou ostava! To jemu nezalezi na nej!

ahjajjaj

asi by bolo férovejšie sa s ním rozísť. Prečo s ním ostávaš? Lebo si si zvykla a bojíš sa jeho reakcie, či škandálu? Lebo sa bojíš, že keď si nájdeš, bude to nakoniec ešte horšie? Alebo že to s niekým iným nevyjde a ostaneš sama?
Ani jeden z týchto dôvodov nie je dosť dobrý na to, aby si s ním ostávala.

Maysha

Myslim ze je to uplne normalne. Jednoducho ste spolu zacali ako pubertaci a teraz ste zrelsi, dospelejsi, a zrejme kazdy chcete nieco ine od zivota. Na tvojom mieste ho dalej nenatahujem, aj tak to skonci rozchodom, ked uz to necitis tak ako on. A je to v poriadku a uplne normalne. Ludia sa schadzaju a rozchadzaju.

Carie

No a co s tym robit, rozhodnut sa samozrejme musis sama, ale asi sama citis ze by bola blbost ist s nim do manzelstva. Neboli by ste stastni ani jeden.

Carie

Dali ste sa dokopy vo velmi mladom veku, clovek sa rokmi vyvija a je mozne ze sa partneri vyvinu uplne inym smerom, co sa zrejme stalo aj vam. Ja som pred rokmi spoznala svojho terajsieho kamarata, vtedy sa mi velmi pacil a chcela som s nim mat vztah, on ma ale odmietol. Samozrejme ze ma to bolelo. Ked sa mi ozval po 2 rokoch a chcel byt kamarát potesila som sa, vsetko uz bolo prebolene a on bol fajn. Kamaratime sa roky a velmi sa zmenil. Predtym mal normalnu postavu, teraz je hodne obezny. Ja som sa zacala zaujimat o prirodu, chodim na hory na tury a tam sa citim stastna. On prejde tak max. z domu do pizzerie ci burger kingu. Proste sme sa vyvinuli strasne rozdielne a keby sme boli partneri tak by to bol velky problem.

Simona393

S týmto nemôžem súhlasiť, že keby si ho milovala páčil sa ti aj 200kg.
Mne sa atiež nepáči tučnota a trpieť v posteli, len aby som si niečo dokázal.
Rozdiel medzi mužmi a ženami je ten, že na ženy je celospoločenský tlak vyherať dobre a starať sa o seba, aby bol muž spokojný. Naopak to neplatí. A chlap to rieši tak, že ukomnčí debatu, Tým je to vybavené
Dnes je na kažom rohu fitnesscentrum, tréneri, knihy, cd programy s cvičením, móda, mužské časopisy, takže keby chlapi chceli mohli by vyzerať nadštandartne. Su na to podmienky
Na tvojom mieste sa určite nepremáham a poviem mu, že nepočítam so svadbou, aby nebol sklamaný a vedel na čom je- Či ťa časom zlomí, to je druhá vec ako potom riešiť rozvod