Ahojte, nechcem zachádzať do minulosti, našťastie je za mňou a chcem začať znova žiť...Touto cestou si hľadám kamarátku z okolia Žiliny (môj vek: 29r) na chudnutie a pravidelný šport. Bola som naučená fungovať sama, ale je mi smutno, potrebujem k sebe nejakú uštebotanú a hlavne úprimnú parťáčku. Chcem začať aktívnejšie behať, bicyklovať alebo chodiť do fitka. Bohužiaľ všetko sama rýchlo vzdám...nájde sa niekto?? ďakujem!
parťáčka na športovanie
jazdim s dcerou, ktorá ma nový woom bicykel www.cyklospeciality.sk. je to najlepší partak. Holt dve dievčata :)
jediny moj partak na bicyklovanie a kolobežkovanie su sluchatka a hudba
velmi často sa chodim kolobežkovat a jediny moj partak je kolobežka z cyklospecialit a sluchatka
to som aj ja chodievala s kamoskou do telocvicne, vtedy to ozaj vsade organizovali.
jeeej no to si pamatam. to vsetky kamosky chodievali na zumbu a potom este bol taky boom s trampolinami.
... tak ale stale je to cvicenie na iny styl ako napriklad taka zumba, co ficalo par rokov dozadu...
Tak na jógu sa dajú nájsť aj dynamickejšie cvičenia :)
to je tiez dolezite. niekomu to moze vyhovovat tak a druhemu tak. mozno by bolo dobre vyskusat obe moznosti.
a ako si sa ju pokusala cvicit? niekde v skupine alebo sama doma?