Ahojte som s priateľom už 3 roky a posledný pol rok (aj viac možno) odmieta so mnou spávať. Vždy sa vyhovorí na to že je unavený alebo že ho bolí hlava.. stále mi hovorí že sex až tak často nepotrebuje, že mu stačí raz za týžden... no ja si myslim uplny opak? predsalen v 21 rokoch mať sex raz za tyzden mi pride hrozne málinko. Hrozne ho milujem a viem že aj on mňa, rozumieme si a nechcem ho stratiť poraďte prosím čo mám urobiť ja som z toho zúfalaaa??
Odmieta sex
Vikula, tvrdit v 19 rokoch po 3 rokoch vztahu, ktory si zacala ako nezrela 16-tka a tvrdim, ze si stale este nezrela, ze to je to najlepsie, co si mohla v zivote stretnut je to iste, ako sadnut do prveho auta a povedat, ze to je najlepsie auto na svete. Precitaj si to co tu pisem po tvojej 30-tke a povies si, kua, ten clovek mal pravdu.
A prosim ta neries tu afrodiziaka zo Superlove, ktory si tu takto uboho robia reklamu. Jednak to nefunguje a jednak co chces, aby ten tvoj bol zdrogovany, aby mal na teba chut? To mu daj rovno viagru...
Ty raz prides na to, aky velmi dolezity je sexualny sulad.
A tie feromony to ozaj funguje? Ja som sa z toho doteraz smiala
Sugardaddy- nechcem ho opustiť milujem ho je to najlepší človek aj kamarát akého som mojla spoznať. Robí pre mna všetko bavíme sa fakt o hocičom ved práve preto sme spolu 3 roky. Naozaj to nieje hocikto v mojom živote.. len to že proste mu stači fakt málo a ja som z toho hrozne smutna a mam depky. Nechcem ho do toho nútit a rozist sme sa kvoli tomu už skúsili ale nevieme bez seba žiť. Ale dokonca sa mi zda že mal na mna viacej chut ked sme sa rozišli.. :D no po asi mesiaci sme sa dali znova dokopy lebo sme sa aj tak stretávali a všetko, tak sme si povedali že to skúsime znova. No neviem čo očakávať bojim sa že lepšieho chlapca už nespoznám a že ho navždy stratím:(
skus parfem s feromonmi, nejake afrodiziaka, obleč si eroticke pradlo a budem držat palce, aby to zabralo. Daj potom vediet.
Ak je sex 1x za tyzden, tak ta neodmieta, ale treba si uvedomit jednu staru pravdu - pokial je sexualny nesulad medzi partnermi, tak to je dost vazny problem. Ty chces ovela castejsie ako on a myslis si, ze ho nejako donutis k castejsiemu sexu, ale otoc si to voci sebe, co ak by ta niekto nutil konat nieco, co tak necitis? Budes sa dlhodobo premahat? Este opacne sa da, ze zena roztiahne nohy a pocka, kym sa chlap urobi, ale chlapovi sa musi postavit a to sa neda oklamat. Moja rada je, ak mate byt obaja happy, rozidte sa a najdite si sexualnych partnerov s rovnakymi potrebami. Aj tak by ste sa neskor kvoli hadkam rozisli alebo by ste zili vedla seba nasilu, sex je naozaj vo vztahu to najdolezitejsie a samozrejme, ak sa stretnu dvaja frigidni ludua, tak v tom pripade to neplati, ale sexualna potreba sa neda nahradit vzajomnym porozumenim, uctou, laskou...