Ahojte.....možno trápna téma, ale mne to fakt nedá....už dlhšiu dobu (čo dlhšiu dobu, celý život) počúvam narážky na moju výšku.
Mám 20 rokov a len 152 cm. Cítim sa veľmi trápne medzi ľudmi. Veď s mojou výškou si asi nenájdem muža. Dnes mi dokonca kamarátka povedala, že ak budem chcieť mať auto, budú mi ho musieť vyrobiť namieru, pretože pre nízkych ľudí také ťažko zohnať. Ach. Som z toho smutná, že som terčom takýchto narážok. Vždy som to brala s nadhľadom, ale dnes ma to už totálne odrovnalo a nemám síl to už ďalej počúvať.....myslite si, že mám vôbec nejakú šancu nájsť si partnera? Veď muži predsa idú po vysokých ženách a na nízke sa ani len nepozrú.
Moja výška (nížka)
samozrejme, ze si najdes! Ved je aj viac chalanov, ktory su nizky a ktory vyslovene tiez hladaju nizsie baby, aby zase oni neboli nizsi ako baba. Takze hore hlavu a nepocuvaj taku kamaratku!
to nie je hanba, existujú aj vysokí aj nízki ľudia. nikto si to sám nevybral. skús v tom nájsť nejaké pozitíva a brať to ako svoju prednosť
to sú také keci, nechápem ako môžeš mať hentakú kamošku :)
To čo ti povedala kamoška s tým autom je riadna blbosť. Tak ako už niekto dole spomenul, nie je to kamoška a od kamošky ma riadne ďaleko. Zrejme ti niečo závidí, možno, že ty máš vodičák a ona nie. "Kamoška" asi sedela len v nejakej starej kraksni a nevie, že sedadlo vodiča sa dá nastaviť. Mám presne tvoju výšku a malé auto som mala jedine keď som robila vodičák. Mám už druhé auto a od malého auta majú obidve ďaleko, bežné dlhšie sedany a šoférovala som aj SUVčka a nikdy som nemala problém. Dokonca som si nemusela ani dávať sedadlo úplne dopredu, rátajú s tým, že si tam sadne niekto s ešte kratšími nohami. Nikdy som nemala podsedák, akurát si dávam sedadlo najvyššie ako sa dá, lepšie sa mi tak pozerá na cestu. A vyšší ľudia si za mňa radí sadajú lebo si môžu vystrieť nohy.
ale prosim ta vies kolko je takychto nizsich ludi. ked budes chciet auto tak si normalne len kupis nejake mensie a budes mat sedacku vpredsie ako ostatni ludia a to je asi tak vsetko. netreba panikarit
Asi pred 20 rokmi som mal jednu kamošku, taká zlatunká, dlhovlasá, čiernovlasá, dosť chlapov po nej išlo a nikto neriešil, že mala len 154 cm.
Suhlasim prispevkami podomnou.
Kamaratka nieje tvoja kamaratka len ti nepraje. Nepocuvaj ju!
Soferovat s takou vyskou mozes, tiez poznam jednu, ma len 148cm, tučna je a ma nieco cez 50 rokov ma, dumruhykrat vydata a soferuje uz niekolko rokov. Potom mam dve kolegyne take nizke, jedna ma snubenca a druha je vydata a tiez soferuje.
Takze nevsimaj si idiotov ktori maju v hlave nakadene a smeju sa ti, lebo len ti inteligentni empaticki ludia ta podporia a podrzia, ostatni su spolocenski odpad.
Tak ako su vysoki tak su aj nizki. Nemozme byt vsetci rovnaki. Tiez poznam muzov co maju vyssie frajerky a manzelky od seba a to si myslim vyzera ovela ovela vtipne ked je muz nizsi od zeny ale laska nepozna hranice ..
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Myslím si, že nájsť chlapa by si nemala mať problém. Chlap počíta s tým, že jeho žena jeho srdca môže byť nižšia. Koniec koncov partnerov majú väčšinou aj nízke dievčatá. Mne sa napr. páčia nízke dievčatá...
mužov skôr ako Tvoja výška bude zaujímať postava: plnšia, štíhla, potom prsia a tvár, zadok.