Bolesť pod jazykom

Príspevok v téme: Bolesť pod jazykom
Varus

Ahojte, chcel by som sa opýtať na jeden problém, ktorý sa mi dnes stal. Počas toho ako som jedol ma zrazu pod jazykom pichlo a trvá to doteraz. Páli to a pichá, taktiež cítim pichanie na ľavej mandli pri prehĺtaní.

Pozeral som sa aj na miesto pod jazykom, kde ma to bolí a pichá, ale nič tam nevidím. Len sa mi zdá, že to mám trošku opuchnuté. Mohlo mi to spôsobiť jedlo ? Ale to si nemyslím. Jedol som len chleba s plesnivým syrom a rajčinami.

Za každú odpoveď a radu budem vďačný.

ahjajjaj

vieš, prečo sa Ti to stalo práve v tomto roku a iba Tebe a nikomu, kto to čítal, nie? Lebo toto je priestupný rok a bolo Ti takto dané najavo, že si výnimočný! :-)

Varus

Bol to kamienok, to mi povedal pán doktor a ešte mi ho aj ukázal, keď mi ho dal von. Proste maličký okrúhly kamienok s ostrými hranami.

Varus

Nakoniec som šiel na urgent dnes. Mal som pod jazykom pod kožou pichnutý maličký kamienok. Preto som mal opuch pod jazykom aj opuchnutú mandľu. Takže mi to rozrezal skalpelom, vytlačil von a bolo. Kamienok sa nachádzal určite v chlebe, pretože počas toho ako som ho jedol sa mi toto stalo.

Varus

ahoj kikusqa788 dnes som bol teda u svojej doktorky a predpísala mi na recept vodičku, ktorou si mám dezinfikovať ústnu dutinu, konkrétne miesto, kde mám opuch.

Inak sa ma len pýtala, či ma niečo neuštiplo, ale nemám pocit, že by ma uštipol hmyz. Taktiež mi povedala, že mám suchú sliznicu a že si mám kúpiť aj niečo na kloktanie. To je asi tak všetko.