Bolesť bedrového kĺbu

Príspevok v téme: Bolesť bedrového kĺbu
Hlista12

Dobrý večer, po náročnejšej turistike som pocítil silnú bolesť bedrového kĺba, následne som 2 dni nemohol skoro chodiť pre neskutočnú bolesť kĺbu. Teraz je tomu tretí týždeň od tej turistiky, ak idem po spevnenej ceste (asfalt) tak pociťujem bolesť toho klbu, v rámci pracovnom dni bolesť pociťujem ´´stratovo´´, ak zapájam nejak viac nohu tak je kĺb cítiť, potom sa náhle bolesť vyparí a tak je to dookola. U lekára som ešte nebol, je potrebné aby som tam šiel ? Zatiaľ som ešte taký problém s kĺbom nemal. Čo by mi mohlo pomôcť vyriešiť môj problém ? Rád by som chcel ísť opäť niekam na turistiku ale po 1km chôdzi začínam pociťovať kĺb a čím dlhšie kráčam tím sa bolesť viac stupňuje. Vopred ďakujem za rady.

Katar1na

Ja každému odporúčam to čo pomohlo mne, či sa jedna o opuch,zlomeninu v podstate všetko s čo sa týka kĺbov jedine wobenzym. Pri problémoch tohto typu treba enzýmy.

mjanik

tamirilka-áno-choď sa pozrieť do Číny,tam lieky nepoužívajú.Používajú len akupunktúru,masáže a bylinky

dagmar12

boleli ma nohy, klby, chrbat a krčna chrbtica a nakoniec som zistila, že to mam z nekvalitnej stoličky, na ktorej v praci sedím cely den. Tak som si kupila kvalitnu kancelarsku a začala som cvičit. POmohlo to

daniela2

mjanik, bedrový kĺb by som neodporúčala liečiť akupunktúrou, lebo chybou nie je nerv, ale organická porucha chrupavky, opotrebovanosť, nedostatok mazľavej látky, nedostatok kolagénu a pod. Preto je prvoradou užívanie doplnkov výživy, ktoré poskytujú výživu pre kĺb a jemné cvičenie proti bolesti a telesné šetrenie, ak ide o vážnejšie bolesti. Ďalšou fázou je návšteva lekára - ortopéda, a RTG bedrového kĺbu a riadiť sa jeho odporúčaniami. Ak odporúča operačné liečenie, treba ho absolvovať a potom usilovne spolupracovať na rehabilitácii.

Glasnst1

Dobrý večer, popísal si problémy ktoré sú totožné s tými mojimi, došlo to až tak ďaleko, že od prvých bolestí uplynuli zhruba tri roky a ja som začal chodiť o paličke . Mám 58 rokov neviem koľko ty, ale ubezpečujem ťa, že som skúšal tiež maste, aj konopnú masť pomohla na jeden dva dni a potom znova, šiel som k ortopédovi a bolo rozhodnuté , v mojom veku ešte výmena, dali mi titánový kĺb, po troch týždňoch po operácii rehabilitácia, po 5 mesiacoch kúpele v Dudinciach, výsledok dnes chodím bez bolesti ak chceš vedieť viac kľudne napíš na kocma@atlas.sk, v prvom rade ortopéd a rentgén, potom uvidíš, na ukľudnenie ta konopná masť pomôže ale nevylieči