Očná klinika - operácia

Príspevok v téme: Očná klinika - operácia
miky265

Dobrí deň mal by záujem tento rok podstúpiť operáciu očí.
Momentálne 26 rokov a dioptrie -4.75 a malí cilinder
Zdravotný stav by som už ďalej konzultoval s lekárom. S čím skôr potrebujem pomôcť je výber kliniky v okolí žiliny kde by som túto operáciu podstúpil

Takže pokiaľ by niekto vedel poradiť alebo sa podeliť o skúsenosti budem rád. Do 100km za klinikou kľudne vycestujem.

viem že operácie robia aj u nás priamo v žiline no nepočul na ňu žiadne dobre referencie. Zatiaľ som skôr pozeral Martin alebo Ružomberok.

daninka25

jasné, že viem Lenka. všetko mi predtým povedali. bolo to tak, že na základe formuláru ktorý som vypísala, sa mi ozvali a dohodli sme si termín stretnutia na klinike. tam som všetko povedala, vypísala čo bolo potrebné a išla som na potrebné vyšetrenia. inak tie trvajú dosť dlho, takže kľudne si potom na celý deň zober paragraf alebo dovolenku. keď mali všetky vyšetrenia vyhotovené, tak sme si dohodli termín operácie a už som prišla na operáciu, kde mi laserom vybrali moju šošovku a dali novú. tá operácia trvalo krátko, do polhodiny bolo po tom. žiadne šitie ani nič, lebo teraz tieto nové technológie už sú také, že ti to samé zrastie. a po čase som išla na kontrolu, či je všetko ok.

monchitta

Priamo v Bratislave bývam. A teraz presne viem, čo mi napíšeš, že veď tam je "veľa kliník" a o to presne ide, že neviem, ktorá je aká! Čo z toho, že ich je veľa keď neviem, kde sú akí odborníci a či v danej dobre operujú. Toto potrebujem teraz zistiť!

leuscha

to máš super Danka, že ti operácia tak pomohla. aj mi vieš povedať, ako postupovali pri operácií? nejako ti to predtým všetko vysvetlili alebo ako to vlastne prebieha, keď ide o operáciu v súkromnej klinike?

monchitta

Aha, tak potom nič. No sú takí ľudia, ktorí sa dajú nahovoriť na hocičo aj na základe billboardov ako si napísala, ale ja vôbec nie som taká. Radšej si pozisťujem referencie aj od viacerých ľudí, len aby som mala istotu. Veď predsa len ide o oči, ktoré sú dôležité!!! Nepotrebujem mať potom problém po zvyšok života, že nebudem vidieť alebo niečo podobné.

ovomaltine

monchita, ja s nou nie som v kontakte, aj mna by zaujimali podrobnosti. viem, ze ona z toho nerobila vedu, rozhodla sa spontanne, lebo vtedy boli bilboardy a zlavy. to nie je moc dobry pristup podla mna.
a dolezity je aj konkretny lekar.

monchitta

A mohla by si sa jej prosím ťa spýtať na podrobnosti? Alebo nedala by si mi kontakt na ňu, chcela by som pokecať o operácií a o všetkom okolo toho, ďakujem :)

Tak ja už mám teraz dosť a to Vám hovorím, že mám dioptrie 3,5 no už mi to poriadne vadí. Neviem si predstaviť, že by som mala mať ešte silnejšie :/

vandula

tak každý je iný, to je jasné! no mne by vadilo, keby som musela už len okuliare nosiť, ja by som sa tiež hneď dala operovať! preto som napísala, že mne to prídu už popolníky ale je jasné, že ľudia majú aj silnejšie dioptrie. no čudujem sa, že tak vedia existovať. veď si zober, že si zabudnú okuliare a sú stratený, veď to už pomaly nemôžu poriadne ani vidieť :///

ovomaltine

3,5 v ziadnom pripade nie su popolniky, ludia maju aj 10, ti co maju povedat.
kamaratke vadilo aj 1,5 a dala si operovat, to by som si nedala.
3,5 je bezne.