Hladam kamosku na chudnutie :-)

Príspevok v téme: Hladam kamosku na chudnutie :-)
DenverCO

Ahojte. Mam 28 rokov a nanestastie nadvahu. Meriam 157 cm a vazim 67 kg. Velmi by som chcela schudnut, citim sa ako velryba. Hladam kamosku/ kamosky, s ktorymi by sme si mohli davat navzajom rady a podporovat sa medzi sebou na fore. Ak aj TY bojujes s kilami a chces s tym nieco robit, kludne sa pridaj. Budem prispievat pravidelne ohladom mojho noveho jedalnicka a veci tomu spojene. Pekny den :-)

DenverCO

Ahoj, ladyinblack, ja mam tiez postavu hruska a vsetko sa mi uklada do stehien a zadku. Aj ked som mala 49 kil volakedy, aj vtedy som si pripadala, ze mam tucne stehna. Tak od dneska chudnem. Zacinam s vahou 67,3 kg.

Drzim ti palce, cau. :-)

ladyinblack

ahoj DenverCO, ja sa pridám, ešte pred rokom som mala o 8 kíl menej(mojich ideálnych 44 kg), no mám problém so štítnou žľazou, tak som pribrala...teraz mám 160 cm a 52 kíl...možno sa to nezdá veľa kíl, ale ja som bola vždy štíhla až vychudnutá a tak som sa cítila vtedy fajn...teraz už nie som štíhla, ale "normálnej postavy" a to sa mi nepáči, lebo mám tuk rozložený len na zadku a na stehnách...brucho mám ploché a hornú časť tela kostnatú...začala som sa riadiť radami Igora Bukovského a z pôvodných 5 jedál denne som to skresala na tri a večeriam už okolo 16. - 17. hodiny a potom už do rána nič nejem...uvidím či to bude fungovať ako sľubuje ten MUDr....po pár týždňoch sa sem ozvem a dám Ti vedieť :-)