vyrozpravanie

Príspevok v téme: vyrozpravanie
anria 44

ahojte ,iba sa potrebujem vyrozpravat . a mozno niekto kto mi bude rozumiet . cele sa to bije vo mne ... necitim sa byt stastna , chcela by som byt ako ini ludia ,stastni a pozitivni ! ja proste neverim ,ze kazdy si je strojcom svojho stastia .. verim ,ze kazdy dostane nieco do vienka ked sa narodi .. som odmalicka naozaj odmalicka ,odkedy si uvedomujem samu seba ,nestatsny clovek .proste to mam v sebe .. alebo mozno rodinov v ktorej som vyrastala , moje sebavedomie je v troskach ,aj ked som atraktivna .. a to je aj jedine co ma v zivote tesi a jedine pozitivne v mojom zivote .. vsetko co urobim je zle ,aj ked to myslim dobre . nic mi nevychadza . v nicom si neverim ,kazde rozhodnutie co urobim je zle - len zle a zle a zle .. vidim okolo seba ludi ,co nieco chytia do ruk vsetko im vychadza .. vsetko robim naopak . uz mi to aj zopar ludi povedalo ,ze vsetko robim opacne .. ale ja za to nemozem ! ja sa mozem akokolvek snazit nikdy si v zivote nepomozem ! len zle si urobim ! ked nieco vypustim z ust .. tak na mna kukaju ,ze som asi z inej planety .. vidim okolo seba zeny ktore presne vedia ,co maju v zivote urobit aby sa v zivote mali dobre . ja zijem uplny opak zivota aky by som chcela zit , nebavi ma to proste , netesi ma moj zivot .ako keby som sa tu ocitla a musela si tu odpykavat nejaky trest z minuleho zivota ! ja to neviem vysvetlit ..mam to naozaj odmala,odmalicka sama so sebou bojujem ,co som za cloveka ! kde sa stala chyba..pritom som clovek co sa potesi aj malickosti ....vzdy hladam z coho sa tesit - ale ako keby mi nebolo dopriate .. aj potesenie z malej veci si musim pekne odtrpiet .. a okolo mna ziju ludia ktori su hnusni a falosni ,mamonarski .. nic ich netrapi a ziju statsny zivot ktory by s nikym nemenili .. a su spokojni sami so sebou . neviem ci mam hladat psychiatra ale toto trva uz 3O rokov .. cely tento moj pocit ,ze na tomto svete stastna nikdy nebudem ./ zhrnutie zivota : vyrastanie v rodine kde sa matka a otec nikdy nemali dat dokopy ,hadky ako stado opic na dennom poriadku neustale chybanie penazi ,znicenie sebavedomia otcom ,v skole len same 4 a 5 ,aj ked som sa akokolvek mohla snazit a naucit ,v nicom si neverim , aj ked si rada chcem dopriat financne a aj si zarobim/pracujem/ nikdy nedokazem mat navyse lebo sa vzdy nieco poserie co treba zaplatit ! a ked si uz konecne doprajem zasa sa vyvrbi nieco ,ze mi tie dopriate peniaze zasa chybaju . muza mam takeho akeho som presne nechcela / skrblika a vyuzivaca /! vzdy mam v zivote len to co nechcem ! a mozem sa aj na hlavu postavit ... preco je to tak ? preco su ludia stasni a s nikym by nemenili a ludia ktori ako keby od narodenia v sebe nosili nejaku ciernu dieru !

lia29

Rozumiem ti. Tiež som "magnet na problemy". Viem ti poradit iba to, aby si zmenu začala od seba. Tym ako sa na seba pozeraš. Za tou vrstvou sebalutosti uvidiš človeka ktory je v niečom dobry a je hodny lasky. A maličkosti ako co ta vie rozosmiat a čo ta skutocne bavi. A netvar sa, ze nič take v tebe nieje. V každom je, len sa tak velmi ženieme za cudzimi a vlastnymi idealmi štastneho života že ich prehliadame. A čo je hlavne, daj svoje srdce niekomu, kto ti tu lasku da a kto na tebe tie maličkosti bude milovat.

1994ka

Asi viem ako sa cítiš. Hlavne tá realizácia medzi ľudmi mi je úplne známa, keď niečo povieš a ostatní len čumia ako puk, že toto čo malo znamenať. Ale asi to súvisí s tým sebavedomím, ak povedia jednu vec dvaja odlišní ľudia, od každého to vyznie trocha inak. Majú na to vplyv rôzne veci - tón hlasu, gestikulácia, rýchlosť rozprávania...a to všetko je ovplyvnené sebavedomím, ktoré ľudia ako ja a ty asi nemáme. To potom z nás aj vyžaruje - my máme totiž strach, že sme niečo povedali zle a to ostatní vycítia. Neistota je zabíjač sebavedomého prejavu, ktorý je kľučový. Veď nie každý je dokonalý a inteligentný. A predsa sú tí ľudia šťastní a vedia sa normálne v spoločnosti uplatniť bez toho, aby pritom mali blbý pocit. Len ich prejav je odlišný podľa mňa.

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

onlynice ,nesudim,neodsudzujem,nie som pokrytec,chcem pomôct a pomaham,neda mi nereagovat na trapenie inych,a pišeš motlitby,ake?ktore?ktoreho naboženstva? a či som dobry,silny človek?to vedia tý,ktorym som pomohol a pomaham,neni a nebolo ich malo

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

a dodatok,a už vôbec nemusim byt v poznatkoch karmy titulovany, vzdelany,su to moje vlastne skusenosti a poznatky

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

only nice, deti su nevinne,nechcem s tebou polemizovat,,vyvracat tvoj nazor,ale ak trpia deti,su za tym energie rodicov alebo starych rodičov,energie ich hroznych činov,skutkov,nedaju sa schovat,zabudnut,vymazat,vyparit.a ak deti dožiju do dospelosti a pokračuju cestou života,tahaju sebou tento tažky karmicky balik ich skutkov v podobe chorôb tela alebo alebo psych.problemov

jeanValjean

Ako vieš čo je šťastie, ako vieš čo je dobré a zlé pre teba?Dnes to je tragédia o x rokov tomu povieš šťastie.Nuz niekto závidí aj,teplo v pekle.