vyrozpravanie

Príspevok v téme: vyrozpravanie
anria 44

ahojte ,iba sa potrebujem vyrozpravat . a mozno niekto kto mi bude rozumiet . cele sa to bije vo mne ... necitim sa byt stastna , chcela by som byt ako ini ludia ,stastni a pozitivni ! ja proste neverim ,ze kazdy si je strojcom svojho stastia .. verim ,ze kazdy dostane nieco do vienka ked sa narodi .. som odmalicka naozaj odmalicka ,odkedy si uvedomujem samu seba ,nestatsny clovek .proste to mam v sebe .. alebo mozno rodinov v ktorej som vyrastala , moje sebavedomie je v troskach ,aj ked som atraktivna .. a to je aj jedine co ma v zivote tesi a jedine pozitivne v mojom zivote .. vsetko co urobim je zle ,aj ked to myslim dobre . nic mi nevychadza . v nicom si neverim ,kazde rozhodnutie co urobim je zle - len zle a zle a zle .. vidim okolo seba ludi ,co nieco chytia do ruk vsetko im vychadza .. vsetko robim naopak . uz mi to aj zopar ludi povedalo ,ze vsetko robim opacne .. ale ja za to nemozem ! ja sa mozem akokolvek snazit nikdy si v zivote nepomozem ! len zle si urobim ! ked nieco vypustim z ust .. tak na mna kukaju ,ze som asi z inej planety .. vidim okolo seba zeny ktore presne vedia ,co maju v zivote urobit aby sa v zivote mali dobre . ja zijem uplny opak zivota aky by som chcela zit , nebavi ma to proste , netesi ma moj zivot .ako keby som sa tu ocitla a musela si tu odpykavat nejaky trest z minuleho zivota ! ja to neviem vysvetlit ..mam to naozaj odmala,odmalicka sama so sebou bojujem ,co som za cloveka ! kde sa stala chyba..pritom som clovek co sa potesi aj malickosti ....vzdy hladam z coho sa tesit - ale ako keby mi nebolo dopriate .. aj potesenie z malej veci si musim pekne odtrpiet .. a okolo mna ziju ludia ktori su hnusni a falosni ,mamonarski .. nic ich netrapi a ziju statsny zivot ktory by s nikym nemenili .. a su spokojni sami so sebou . neviem ci mam hladat psychiatra ale toto trva uz 3O rokov .. cely tento moj pocit ,ze na tomto svete stastna nikdy nebudem ./ zhrnutie zivota : vyrastanie v rodine kde sa matka a otec nikdy nemali dat dokopy ,hadky ako stado opic na dennom poriadku neustale chybanie penazi ,znicenie sebavedomia otcom ,v skole len same 4 a 5 ,aj ked som sa akokolvek mohla snazit a naucit ,v nicom si neverim , aj ked si rada chcem dopriat financne a aj si zarobim/pracujem/ nikdy nedokazem mat navyse lebo sa vzdy nieco poserie co treba zaplatit ! a ked si uz konecne doprajem zasa sa vyvrbi nieco ,ze mi tie dopriate peniaze zasa chybaju . muza mam takeho akeho som presne nechcela / skrblika a vyuzivaca /! vzdy mam v zivote len to co nechcem ! a mozem sa aj na hlavu postavit ... preco je to tak ? preco su ludia stasni a s nikym by nemenili a ludia ktori ako keby od narodenia v sebe nosili nejaku ciernu dieru !

Jana Lukacova

anria 44:

Náš život je kombináciou našich vlastných rozhodnutí a cesty, ktorú si potrebujeme prejsť na duchovnej úrovni.

To, čo prežívate, tá čierna diera, ktorú v sebe nosíte sú neprejavené city (citové zranenia), ktoré sa vo Vás nabalili a ďalej nabaľujú od detstva a znemožňujú Vám viac sa tešiť zo života a naopak vedú Vás k tomu, že sabotujete svoj život. Dokážete to zmeniť, aj keď to nebude ľahké (je to výzva pre Vás posunúť sa vpred na svojej duchovnej ceste, ktorú môžete odďaľovať, ale raz sa jej nevyhnete..).

Mnohí z tých ľudí, ktorí sú navonok šťastní sa môžu trápiť rovnako ako Vy sama. Skutočne šťastní ľudia nie sú tí, ktorí sú pozitívni, ale tí, ktorí prijímajú realitu života – radostnú aj ťaživú a dokážu sa prinavrátiť k svojmu vnútornému pokoju.

Ak chcete svoj život zmeniť, potrebujete začať robiť nové (iné) rozhodnutia a v prvom rade to znamená naučiť sa poradiť si s tým, čo prežívate vo svojom vnútri. Nie je to nemožné a dokážete to (so správnou pomocou).

jeanValjean

V podstate je podstatné všetko, aj spôsob uvažovania. Čo človek závidí?to čo vidí, čo nemá. Čo vidíš?spokojných ľudí. Čo ak by si ich nikdy nevidela ?

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

v podstate ste dobry človek,otazka znie,čo maju za sebou vaši blizky,že vy trpite? to je karma,silna,velmi silna...

anria 44

ajajaj ja tu nepisem o depresii ktora mi prisla pred rokom a neviem co snou ! ja pisem o celozivotnej tazobe ! evidentne nechapes, a je jasne ze typ cloveka ako ty to pripise sebalutosti .. clovek osobnostne vyrovnany :) to je z teba citit, ja nemam to statsie :) a to co pises o prirode a bla bla . je milion krat otrepane pri depke :) a viem co myslis , ja milujem slnko , les ,zvierata a samozrejme ,ze pocitujem v tychto situaciach pocit stastia ,ale vnutro neoklamem ,prechadzkou po lese .... su to len naplaste :) problem je niekde hlboko a ja ho citim a neviem co stym .... nie je rok ,je 30 rokov :)

ahjajjaj

tak sa podľa mňa prestaň ľutovať a v súlade s článkom sa venuj pravidelne niečomu, čo Ťa zaujíma. Trebárs turistika, príroda, cvičenie, hudba, čokoľvek. Dôležitý je napr. pohyb, ten spôsobuje tvorbu hormónu šťastia v mozgu. Potom slnečné svetlo, ak sa dá vyjsť von na slnko, pomáha to proti trudnomyseľnosti. Lebo podľa toho, čo píšeš, mi nepripadáš ako človek, ktorý má dôvod byť nejak veľmi nešťastný. Práca? Máš ju, nie si nezamestnaná, a aj keď priveľa nezarobíš, aspoň niečo, keby si bola až tak neužitočná, už by Ťa vyhodili. Manželstvo? Zrejme si Ťa manžel našiel, takže si tak zovňajškom ako aj vnútrom zrejme atraktívna a hodná lásky. A čo sa týka pomerov v Tvojom detstve ohľadne mamy a otca, to je minulosť, a Ty si dospelá.

anria 44

tazka karma ... ale co som komu urobila .. .. najlepsie na tom je ,ze v podstate som clovek co nevie ani muchu zabit . nekonfliktny mierumilovny clovek .. ked mozem pomozem ...

anria 44

ajajaj precitam ,a co sa muza tyka .poviem tak .. ano zvolila som cestu , hladat na nom dobre .. nic ine mi neostava ... ja nie som bojovy typ a uz vobec nie skriepny ,mna hadky oberaju o energiu citim sa po hadke ako zbity pes .. takze som zvolila cestu hladat dobre . ano da sa to ,ale nic to nemeni na situacii , ze podstata je aka je ....