Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nerozhybaný chlap

Príspevok v téme: Nerozhybaný chlap
Anetka234

Ahojte. Mám vzťah 4roky, bývame u jeho rodičov. Priateľ sa nechce odsťahovať, vyhovára sa vecne na financie, ale na drahé rozmary typu-značkové oblečenie utraca na týždennej báze, Má po 30tke, ani svadba, ani dieta - lebo zase niesu financie na takéto basavely ako vraví on. So svojou sestrou sú prepojení volajú si denne sto x , chodí ju navštevovať každý deň, po práci nejde domov, ale vysedávať k sestre a pletkovat, domov príde o 22 a ide spat.... neviem čo mám robiť - je proste nerozhybany, neviem či mu mám dať ultimátum? Koľko mám čakať ? Spamätá sa vôbec niekedy takýto typ muža ? Už má to nebaví tolerovať...

Anetka234

Ja k neho sestre nechodim veľmi nechodim, nemám nato dôvod tam vysedávať každý deň, a keď tam náhodou pridem s priateľom, tak sme tam 3minutky a uz ideme, ale akonáhle ide k nej sám, dôkaze byt u nej celé hodiny

snejty

Prvym krokom/pokusom by mohlo byt, ze k jeho sestre budete chodit spolu. Skus takto tyzden-dva pozorovat situaciu a uvidis ako sa to vyvinie. Tiez priprav nejaky program, nejake spolocne aktivity aj ty sama. Uvidis aka bude reakcia.

chamomile

To je zvlastne, ze si tak rozumie so sestrou, kolko ma sestra rokov? Niektori zas takto utekaju najprv za mamickou a az potom domov. Ked ho to netaha za tebou a domov, to je nejake cudne. Akoby utekal pred otazkami, rozhodovanim, take vyhybanie sa vsetkemu.

Carie

To vazne chces mat s nim dieta? Budes na vsetko sama, on bude vysedavat u sestry a vracat sa o 22. Vsak to je chore. To neni chlap ale nejaka jeho nepodarena parodia. Zbal si kufre a poobzeraj sa po niekom normalnom.

adria_adr1a

Sorry. Ale ty vztah nemas. On vztah ma. Ale so segrou) Precitaj si po sebe cely svoj prispevok. Citaj ho dokola, az ti to cele docvakne, ako to je. Skoda tych 4 rokov. No vacsia skoda by bolo dalej v tejto fraske zotrvavat. No ak chces byt na cistom, postav ho pred dake konkretne kroky skutky ciny rozhodnutia (suvisiace s tebou/vami/vztahom/realitou/buducnostou ai). A hned uvidis, na com si