Ahojte. Mám vzťah 4roky, bývame u jeho rodičov. Priateľ sa nechce odsťahovať, vyhovára sa vecne na financie, ale na drahé rozmary typu-značkové oblečenie utraca na týždennej báze, Má po 30tke, ani svadba, ani dieta - lebo zase niesu financie na takéto basavely ako vraví on. So svojou sestrou sú prepojení volajú si denne sto x , chodí ju navštevovať každý deň, po práci nejde domov, ale vysedávať k sestre a pletkovat, domov príde o 22 a ide spat.... neviem čo mám robiť - je proste nerozhybany, neviem či mu mám dať ultimátum? Koľko mám čakať ? Spamätá sa vôbec niekedy takýto typ muža ? Už má to nebaví tolerovať...
Nerozhybaný chlap
Chceš takto žiť akože aj naďalej? Myslím, že už si mu veľa času venovala a keď to nikam nespeje, tak dovidenia.
Sprav túto vec: jedného pekného dňa (nie o mesiac alebo o rok, ale ideálne aj dnes) si pobaľ veci a mu povedz, že sa s ním rozchádzaš. Zoberieš kufre a odídeš.
Toto musíš spraviť razantne!!! On, ten tzv. chlap, čo je nerozhýbaný, musí zažiť takýto šok, nič iné nepomôže. A nie, že tam zostaneš, keď sa rozplače a začne drankať, aby si zostala. To nepomôže! Ty musíš jednať. Zbaľ sa a odíď. Daj mu čas, aby sa uvedomil. Prejde mesiac, dva, možno tri, potom budeš vedieť na čom si. Samozrejme, celé je to založené na tom, že máš kam odísť. Či nie, a preto si stále u neho?
ahoj, dala si názov témy "Nerozhýbaný chlap", ale to práve Ty by sa sa mala pohnúť od neho čo najďalej preč a to z úcty k sebe samej. Zaslúžiš si viac.
prečo si ešte s ním?
Poznam jedneho muza, ktory je vo vztahu s partnerkou uz cez 15 rokov a stale nic. A ked sa mi zdoverila, ze uz takto dalej nedokaze zit a ze mu dava ultimatum, tak som sa len pousmial a povedal jej. Ked uz chces dat niekomu ultimatum, tak sebe samej, lebo zmenit cloveka je priam nemozne, pokial sa on sam nerozhodne pre zmenu.
necakaj, najdi si takeho co ma rovnaku predstavu o zivote ako ty. aby si sa potom nezbadala vo 40tke ked uz bude neskoro
Je to jeho životný štýl, asi chce takto "nerozhýbane" žiť aj naďalej a pravdepodobne s tebou rodinu ani neplánuje a nechce. Možno čaká kým stretne ženu, ku ktorej bude mať dostatočné veľké city na to, aby si s ňou rodinu založil...
Je slobodny clovek a nie otrok, on ma pravo travit svoj cas s kym chce. A kto povedal, ze on chce decko, hmm?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Anetka234:
Z toho, čo píšete Váš priateľ nie je (zatiaľ) zrelý na vážny vzťah, hoci má po 30tke. Pozornosť od neho potrebujete však preniesť na seba, potrebujete sa sama "rozhýbať" - ujasniť si, po akom vzťahu túžite (a držať sa toho). Ak po rozhovore s priateľom u neho nedôjde k zmene, zrejme nebudete chcieť ostať s niekým, komu na Vás nezáleží...