Kŕče v lýtkach

Príspevok v téme: Kŕče v lýtkach
Maria_B

Dobrý deň, v poslednom čase pravidelne trpím silnými kŕčmi do lýtok. Predovšetkým v noci, kŕče sú naozaj veľmi silné a niekedy je veľký problém ich rozhýbať a rozchodiť. Potom mám do rána stále boľavé nohy. Viete mi, prosím vás, niekto poradiť niečo, čo účinne zaberá a pomôže, keď takýto kŕč dostanem?

zdeni_richta

vody ale cistu vodu treba pit..ja ked len liter vypijem za den tak vtedy v noci mam krce, ze neviem co so sebou..

ujoJuro

Mozem potvrdit MariaB. Tu tinkturu pouziva aj moj brat, aj mama a nevedia si to vynachvalit. Este vam poradim. Mozete si ju rozriedit z cistou Alpou 1 ku 1 alebo 1 ku 2 a zabera rovnako rychlo lebo je to evidentne silny koncentrat liecivych latok, jev tom magnezium, vapnik, zelezo a kopec dalsich mineralov co svaly potrebuju. Mama si to tak robi a jedno balenie jej vydrzalo zatial vyse 2 mesiacov a este z neho stale ma.

Maria_B

Lena33 - Áno ale ja myslím že problém bude u mňa skorej v pohybe a že mi chýbajú nejaké minerály. Podľa mňa to nebude s nervom lebo ako som už napísala - kúpila som si na radu tú tinktúru proti kŕčom z www.ozopa.sk a tá mi zabrala pri kŕči okamžite. A teraz ako cítim že mám ťažké nohy po celom dni, tak len si to nastriekam a cítim sa úplne výborne. Píšu že vraj to obsahuje všetky možné minerály, ktoré svaly potrebujú a asi to bude pravda lebo pri silnom kŕči mi to fakt zabralo behom minúty a bolo po kŕči. Takže ten sval si z toho vycucol tie výživné látky a bolo všetko v poriadku, tak si to vysvetľujem aspoň ja. Na masáže mi teda už chodiť netreba a výjde ma to asi aj o dosť lacnejšie. Samozrejme že zdravie je prvoradé a nedá sa nijak zaplatiť ale hovorím zafungovalo to perfektne že som sama neverila. takže ja som spokojná a problém mám vyriešený. Ale ďakujem za rady!

lena33

Krče v lytkách nemusia znamenať, že je problém tam. Pokojne môžeš mať aj niekde zablokovaný nerv alebo stuhnutý sval na tele, ktorý toto spôsobuje. Mne veľmi pomohli masáže, chodila som aj na thajské do ThaiOase, ktoré boli vynikajúce, ale na taký problém postačia asi aj klasické. Poprípade ísť za nejakým fyzioterapeutom alebo neurológom a určite magnezium, ten bude odporúčať aj on.

Maria_B

Dobrý deň. Odhodlala som sa objednať si produkt proti kŕčom ako mi radil MMMA. Pre istotu som im zavolala a podrobne sa informovala. Flaštička mi prišla už v pondelok na obed, priznám sa bola som dosť nedôverčivá pretože už som vyskúšala všeličo. A samozrejme užívam aj horčík a magnézium ako ste mi radili ale občas to nie je veľa platné.
Dnes v noci okolo jednej som sa zobudila na silný kŕč v pravej nohe. Od lýtka až na chodidlo a do palca ktorý mi úplne vytáčalo. V prvom momente som vyskočila z postele a skúšala ho rozhýbať ako inokedy ale v zápätí som si uvedomila, že mám v nočnom stolíku tú kúpenú tinktúru. Nastriekala som si z nej na lýtko a nart a jemne rozotrela. Musím úprimne povedať, že som neverila tomu, čo sa stalo. Možno po minúte bolo úplne po kŕči ako keby som nijaký kŕč v nohe vôbec nemala. Žiadne pnutie ani žiadna bolesť proste noha úplne v pohode a uvoľnená. Naozaj neuveriteľné ale funguje to perfektne. Presne ako uvádzajú. MMMA ďakujem! Odporúčam vážne každému kto trpí kŕčmi.

tomas==

Ahoj, kŕče v noci sú dosť nepríjemné, viem o tom svoje. No najviac ti na to pomôže užívať horčík=magnézium. Apon nejakých 200-300mg denne, co sú asi dve tablety. Ideáln je užívať MagneB6. Ja si to vždy spolu aj s ostatnými vitamínmi objednávam z internetu napr. z pilulka.sk kde tieto veci kúpiš omnoho lacnejšie a hlavne si to môžeš v kľude vybrať. Ešte vždy aj niečo ušetrím cez www.kodino.com Nič lepšie ti neporadím, iba to Mg, to je najdolezitejsie uzivat denne. :)