Kŕče v lýtkach

Príspevok v téme: Kŕče v lýtkach
Maria_B

Dobrý deň, v poslednom čase pravidelne trpím silnými kŕčmi do lýtok. Predovšetkým v noci, kŕče sú naozaj veľmi silné a niekedy je veľký problém ich rozhýbať a rozchodiť. Potom mám do rána stále boľavé nohy. Viete mi, prosím vás, niekto poradiť niečo, čo účinne zaberá a pomôže, keď takýto kŕč dostanem?

MMMA

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Dobrý deň, z vlastnej skúsenosti viem, aké sú kŕče nepríjemné a ako komplykujú život. Rozhýbanie či rozchodenie je zdĺhavé a navyše sa môže kŕč rýchlo vrátiť. Tiež mám svoje skúsenosti, pričom rozchodenie kŕču napríklad v prste ( prstoch ) na nohe, keď vám ako keby krútilo prsyami proti sebe je neúčinné a takmer nemožné.
Magnézium nie je riešenie , len klasický doplnok , pričom sa výsledok jeho užívania ukáže najskôr po mesiaci ( moja skúsenosť ).
Narazil som ale na produkt, ktorý mi od akútnych kŕčov vždy pomôže, a to behom minúty a kŕče sa už nevracajú, ako pri masírovaní alebo rozchodení. Na tomto linku ho môžete dostať: www.ozopa.sk Ja som s tym velmi spokojný, odporúčam.

Maria_B

Tak tento postup poznám, len niekedy je to problém, proste nemôžem ostať ležať a nohu mi vytáča chodidlom nahor, takže sa to musím snažiť tlačiť práve opačne, teda dolu. Magnézium áno ale to je len ako prevencia, teda malo by byť. Myslela som však niečo, čo zaberá na istotu, keď už ten silný kŕč príde. Rozcvičovanie trvá niekedy aj pol hodinu a je to naozaj zaberák.

snejty

Skusim opisat postup:
- zostan v lahu alebo v sede
- celu nohu daj rovno
- chodidlo tahaj smerom k sebe najviac ako sa da
- krc vtedy povoli
- uzivaj magnezium

Najčítanejšie články