AKY JE VAS NAZOR? /CHALANI AJ BABY

Príspevok v téme: AKY JE VAS NAZOR? /CHALANI AJ BABY
haluzacka

ludia aky je vas nazor na ten osial ze setky baby chcu byt vychudnute a chcu sa odobat modelkam?ja mam napr 168cm a 57kil a ke dtu citam ze take baby chcu schudnut aj 10 kil tak mam pocit ze som hrozne tucna... a co chalani? vam sa pacia take baby? alebo radsej mate take trosku s bruskom, alebo sirsimi bokmi.. to by ma zaujimalo.. ci to je zdrave takto chudnut

nika147777

mno citam vas tu a niektorym aj zavidim.ja mam 162cm a 45 kilou a aj ked sa snazim stale nemozem pribrat.verte ze ziadna slava mat dokonalu postavu... vy by ste mozno polozili zivot za to keby ste schudli a ja keby pribrala..nie som vychudnuta ze by mi trcali kosti som taka akurat ale chcela by som pribrat bo sa mi zda ze na moju vysku vazim trochu malo...a aj ked jedavam dost a stale nemozem ani za toho slaka pribrat a uz mi to leze na nervy lebo potom to vyzera ze drzim dietu a je to dost divne... bola som aj u doktora a povedal mi ze mam rychli metabolizmus...neviete niekto ako by sa dal spomalit? :D

ehm_Qa

heeh ja mam komplexy :d a kamosky ktore maju 60 kil a su skarede jak noc maju xalanov na kazdy den .. akoze neviem co vidite na ovisnutom bruchu a velkom zadku :D akoze nesom chuda taky stred no no :PP

krejzygrl

ivka2, ty mas svatu pravdu! ... heheh ved skoro setkym chlapom narastie brucho po 30tke .. my zeny sa cely zivot snazime aspon nejak ci vahu udrzat aj napriek tomu ze rodime deti a sme nachylnejsie na ukladanie tukov... a vy makate ked ste mladi a potom uz sa len pasiete... / cest vynimkam/

ivka2

peto83 , ak sa ti to nepaci, tak to necitaj...a mi sa tu neutesujeme..a poznas take porakadlo: kym tucny budu hubeny, tak hubeny budou studeny...???ja nehovorim ze som tucna, ani ze som anorekticka a ani ziadna jaternica ci sunka, alebo podobna maskrta...ale haluzacka sa pytala na to ci je normalne za 50kg dievcata idu chudnut este 10kg..a predstav si ked som mala 52kg, mala som dost vazne zdravotne problemy...a vies ako sa vyriesili??tym ze ma lekarka nutila pribrat!!!takze teraz mam 58-59 nemam v pase 60, ale 70 ako napisala haluzacka..ale nechodim kazdy druhy tyzden na hematologiu..takze skor maju zdravotne problemy tie chude babenky..samozrejme aj tie tucne maju tazkosti..ale zacinaju ich mat niekedy v 40ke..vtedy im hrozi infarkt a podobne, no tie suche ,,kozy,, sa tej 40ky ani nedoziju, lebo kopec dievcat skonci v hrobe...mne sa tiez paci ak maju zeny stihlu postavu, ale tak isto je to mat v genoch...niekto sa moze nazrat aj o jedenastej vecer a je tenky ako slama, a niekto vypije pohar vody, je iba to co zajace a predsa pribera...a nejdem ta ukamenovat, ani sa tu neutesujem, nemam preco, ja ked mam chut v pohode si zacvicim, nezeriem sladkosti, mastne jedla , ale zdravo sa stravujem, ale tak isto nemam 14 aby som tak vyzerala..aj vy mladi zabiaci( chlapci) vyzerate do 25ky ako vesiaky...a po 25ke ako pavuky..mala hlava a velke brucho...a nehovor mi ze nie!!!este som nevidela jedneho zenateho chlapa( cest vyyynimkam) ktory by mal postavu ako z casopisu...a ako poslednu vetu dodam, ze na vahe nezalezi, zalezi na tom kolko mas v hlave a nie na vahe...

peto83

tak preco to tu vsetci riesite a utesujete sa ked ste taki dokonali???...to sa budete kazdeho na ulici koho stretnete pytat ci ste tucne???...ja len ze sa na to uz neda pozerat ze sa vsade pise o chudnuti a nakoniec sa to zvrhne na utesovanie ze nakoniec ste straaasne dokonale...len aby ste so sebou nemuseli nic robit, lebo sa vam nechce...tu je priklad toho ze clovek nerad prijima kritiku...ja tiez nie som od prirody stihly, ale proste som na sebe makal....tak...a ukamenujte ma, heh