AKY JE VAS NAZOR? /CHALANI AJ BABY

Príspevok v téme: AKY JE VAS NAZOR? /CHALANI AJ BABY
haluzacka

ludia aky je vas nazor na ten osial ze setky baby chcu byt vychudnute a chcu sa odobat modelkam?ja mam napr 168cm a 57kil a ke dtu citam ze take baby chcu schudnut aj 10 kil tak mam pocit ze som hrozne tucna... a co chalani? vam sa pacia take baby? alebo radsej mate take trosku s bruskom, alebo sirsimi bokmi.. to by ma zaujimalo.. ci to je zdrave takto chudnut

krejzygrl

ivka len len im daj :-P no keby som schudla ASPON 5 kil ko vravis tak by som mala brucho ako lavor , to by sa ti pacilo?

ivka2

peto 83 a valery..vy mate dokonalu postavu??moju postavu si nevidel tak ma laskavo neurazaj...ja sa tu neutesujem...nemam zadok ako jaternica, a ani sunky mi z brucha nevisia..lenze vy chlapi to nikdy nepochopite, u vas je stale dokonala postava co ma na vahe 50kg...pritom aj ta co ma 58 by sa vam urcite pacila, len to cislo znie hrozne vysoko tak to je uz samozrejme buchta!!

krejzygrl

dik za vase nazory... stotoznujem sa ... musime zacat bojovat proti tomu prehnanemu chudnutiu lebo to je nakazlive!! v nasej triede chudnu asi setky baby

tinka*

krejzygrl :Joooj no brušáky bavili aj mňa, ale bohužiaľ nerobili mi dobre na chrbticu, tak moc nemôžem inak mať krásne vyrysované burško to by bolo fakt super. A aspoň vidíš nejaké výsledky???

krejzygrl

TINKA, diki, no vies ja si tak pre radost robim brusaky skoro kazdy den /nekedy sa nechce/ hehe... a este bicyklujem noo... ja si myslim ze te modelky so maju v pase mozno 55cm su prehnane chude...

tinka *

Jasné, že nie je pekné keď niekomu trčia šunky z rifiel, ale podľa mňa hlavne by si sa mala páčiť sama sebe a cítiť sa dobre a nie riadiť sa podľa nejakého BMI indexu. Mne napríklad niekrorí ľudia hovoria, že som príliš chudá, že by som mala pribrať, ja si to ale nemyslím. A nedržím žiadne diety, jednoducho sa stravujem rozumne a neprejedám sa a hotovo. Mám 175 cm a 57 kg.

mirkaa18

Haluzacka, ja si myslim, ze tvoja postava musi byt velmi pekna, ved trend vychrtlosti uz davno pominul.. ty sa vobec nemusis zamyslat nad chudnutim, ale pre tvoj lepsi pocit si mozes parkrat do tyzdna zabehnut alebo vykonat inu sportovu aktivitu:)) drzim palce, nech sa nedas zlakat prispevkami inych dievcat:))

haluzacka

ANO PRESNE TAK , nepotrebujem utechu, viete moje "parametre" :P su ze 90-70-90 chcela som vedet iba vas nazor nato ze ci je normalne ked sme napise baba ze ma 170 cm a 50 kil a chce brutalne schudnut.. tak potom mam pocit akoby som bola JA obeznaa ked ona chce chudnut , co si ma potom povedat clovek ktory ma 170cm a 70kil? napriklad?