Nadmerná chuť na sex?

Príspevok v téme: Nadmerná chuť na sex?
Ness_12

Dobrý deň, mam 25 rokov, mám priatela, s ktorym som asi mesiac. On ma chcel uz dlhú dobu cca rok, vôbec som o tom nevedela. Dali sme sa dokopy keď som si vyriešila moj predchádzajúci vzťah, ktorý bol katastrofálny. V mojom terajšom chlapovi som našla všetko co mi v predchádzajúcom vzťahu chýbalo, ľúbime sa, rozumieme si, až na jednu oblasť... on má vo vzťahu milovanie na inej priečke ako ja...nehovorím ze to je zlé ale stale sa kvoli tomu hádame, keďže on má chuť na sex stále, každý deň, stale mi hovori ako po mne túži, je to pre mna príjemné lichotí mi to ale problem nastáva keď nemáme sex každý deň. Akonáhle nemáme sex napríklad 2 dni už sa s ním nedá komunikovať, hádame sa, má depresie, kričí, začína mi vyčítať, že netúžim po ňom ako on po mne...keď ide preč tak to nezvláda, povie že príde na druhý deň ale nezvládne to a príde ešte v ten deň, chce sa milovať. Včera to boli 2 dni čo sme sa nemilovali. Strašne sme sa pohádali. Začal mi vyčítať, že nemám chuť na sex tak často ako on, že on si to neužije tak keď nejde úplne do konca že si mam dať antikoncepciu. Že problém nie je v ňom že sa chce stále milovať že po mne strašne túži, že vždy keď je pri mne a dotýka sa ma chce sa milovať, ja už neviem čo s tým robiť, ja sa nemožem prinútiť mať náladu na sex. Keď sme spolu hľadali články na internete všade písali že sex je dobrý na všetko, automaticky som bola na vine ja..bolo tam písané že je úplne normálne mať sex 3x za tyždeň povedal že to je málo. Ja sa cítim potom úplne zle lebo mam pocit že som mu dobra len na to. Potrebujem vediet nazor uplne nezainteresovaného človeka, či je to normálne, lebo ja som unavená z tých neustálych hádok, kvoli tomu že nemáme sex každý den. On má potom stále z toho depresie, bolí ho brucho a ja sa z toho obviňujem. Ale ja sa nemožem s nim milovať len kvôli tomu aby nemal depresiu alebo aby sme sa nehádali. On by to vycítil a bolo by to ešte horšie. Ale ono sa to netýka len milovania. Stala sa taká situacia že som šoférovala. Volal mi. Napisala som len sms ze za sekundu mu zavolám. On mi volal ja som nedvihla lebo som akurát šla parkovať. Hneď som mu volala naspäť a už bola hádka za kým som bola že som sa s niekym stretla, že prečo som mu nedvihla hneď a výčitky stále...ja len chcem vedieť či je to normálne, či je chyba vo mne, alebo v ňom. Ďakujem za názor.

bianca.pp

je to dobre, bud rada a uživaj si to. Je vel aludi, ktory to takto nemaju. Ak možem poradit, skuste aj nejake intimne hračky, je to super spestrenie

PetkaV12

ved to je dobre, bud rada a uživaj si to, pokial si mlada. Ono to časom može pominut a potom ho budeš o sex prosit. Moj priatel je tiež stale pri chuti a rád experimentuje, takže mame doma bohatu intimnu hračkaren.

Sugardady

Baby ten superlove musi byt uplna spica a vsetky to chvalite v noci po 23 hodine, na toto skoci len bIbec :)
Ness, pokial nie si v tomto.kompatibilna so svojim partnerom, radim ti radsej sa vratit z kratsej cesty a najdi si sexualne menej ziadostiveho.
Sex je pre chlapa vo vztahu velmi dolezity, neberie ho tak ako zena a po case, ked prejde prva zamilovanost, tak sa nebude k tebe pekne spravat, lebo nebude citit v tomto naplnenie a mozno ta zacne podvadzat, pripadne ta neskor opusti kvoli inej.
Pre neho bude tiez lepsie, ak si najde vyhovujucu partnerku.
Ako hovorili stare mamy, pre stastny vztah su potrebne 2 veci - plny zaludok a prazdne gulky - ak toto chlap nema, tak je nervozny.

Werunka66

Túto stránku môže len doporučiť :) objednávala som si balík do práce a prišlo mi to pekne zabalené, všetko anonymne, a rýchlo.

Alexa12

Ano, len na eshope superlove nakupujem, je to pohodlnejšie a do obchodu by som sa aj hanbila ísť. Ja som s nimi celkovo veľmi spokojná ;-)

Alexa12

Nakúpte si erotické hračky či sexy prádlo a spríjemnite si to inak, keď sa ti nechce...tvoj chlap to určite ocení