Výklad sna

Príspevok v téme: Výklad sna
constantine

Neviete mi prosím poradiť s výkladom sna?Dnes sa môjmu otcovi sníval veľmi živý sen,ihned sa naň zobudil a trápi ho ten sen.Obsahom,aj emóciami,ktoré v ňom ten sen zanechal.Otec sa obáva,aby sen nebol predzvesťou niečoho zlého.
Hladala som v snaroch na internete (krysy a potkany),ale ak sa niekto rozumie výkladom sna,bola by som vďačná,keby mi poradil,čo ten sen môže znamenať?
Snívalo sa otcovi o jeho rodičovskom dome.V kuchyni na kanape spal on-môj otec,ja-jeho dcéra a jeho nebohý otec,môj dedko.Moj otec sa zobudil a zbadal,ako sa v kuchyni nachádzajú a pohybujú sa tam dve krysy.Tak ma opatrne zobudil,aby ma nevylakal a upozornil ma na tie krysy s tým,aby som zobudila deda a nejako sme spoločne vymysleli,ako sa tých potkanov zbaviť..
Sen sa skončil tým,ako má otec videl,ako trasiem s dedkom a budím ho..

Bohatier

Snubka hned mi i napadaju ako echt bohatstva skromnost ci priatelstvo (toto by mohla Bohatierka velmo ocenit vsak?).

Bohatier

Snubka to som len jemne vtipkoval (mam ozaj rad vokal) i ked ta jaskyna bola ako z planety opic (hadam sa ti ludia maju dobre) a i ten obraz (ja som tam videl putujuce duse). Hmm a ta Bohatierka to je ozaj dobry napad (potreboval by som aby mi volakto popral ozehlil navaril posadil a burinku poplel do obchodu nakupit chodill a mnoho ineho (toto by zvladla ozaj asi len Bohatierka). :))

Bohatier

Snubka tak to som docela rad ze mam taketo pekne sny (teraz sa tam budem chciet velmo vratit)!? :)) Mam i taku dost podobnu prihodu. :)) Raz som ohodnotil jeden kamaratov obraz ako krasny (velmo ma fascinoval) a kamarat ihned poznamenal ze aj viem ze preco sa ti tak paci (bolo to take dost abstraktne dielo so svetlo modrasto sedo hnedimi prvkami v pozadi). A ja ze tak preco? A on ze lebo tie cmuhy v pozadi su obnazene zenske tela. A ja mu na to ze tak to potom mnohe vysvetluje. :))

A dakujem Ti za vyklad. :))

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

deda si nezobudila preto,lebo to ostalo po nom,krysy znamenaju odpor,hnus,tažoba,strach,kanal odpadu,treba to odstranit,niečo podobne som riešil u inych ktory ma požiadali a nevedeli si s tym rady,ale potrebny je tvoj suhlas ,ak sa rozhodneš,odpovec,pomôžem...

constantine

Snubka a Almarinos-dakujem vám za čas a výklad.Mate pravdu asi obaja. Almarinos v tom-ze otec je dosť vyťažený,pracovne,plus iné povinnosti a starosti,ktoré ma. No a veľmi mi výklad na otca sedí od Snubky v tom,že nebohý dedo-co bol v sne-otec môjho otca,tak mal nádor na hrubom čreve,bol na to operovany,liečený. Aj môj otec ma s týmto problémy,aj keď doposiaľ nemal žiadny nález. No ako ohrozena skupina chodieva na lekárske prehliadky,čo sa týka hrubého čreva. No už je to asi dva roky,keď bol naposledy na vyšetrení. Asi ho tam pošlem teraz,aby sa niečo náhodou nezanedbalo. Ďakujem.