Priateľka

Príspevok v téme: Priateľka
clinic

Zdravím.

Mám 20 rokov. S priateľkou sme polroka. Ona má 19, za chvíľu taktiež 20 rokov. Dali sme sa dokopy ako dvojročný dobrý kamaráti. Mám pár dôvodov prečo mám strach a mierne pochybujem. My si vo všetkom rozumieme, naozaj sme si veľmi podobný. Žiaľ niekedy ju chytí neskutočná náladovosť, až to môj rozum nepoberá. Jednu chvíľu je smutná, zamýšľa sa nad hlúposťami, po pol hodine zase chytí nervy lebo sa jej niečo nepáči. Po 5 minútach sa už smeje na všetkom čo príde. V nervoch a v amoku dokáže povedať čokoľvek, myslím si že keď chytí nervy tak by ma poslala aj kadeľahšie, lenže potom by to ľutovala.

Vo všetkom jej pomáham, študuje. Pomáham jej najviac ako viem, čo si zmyslí tak sa jej snažím dať, milujem ju, dávam jej to patrične najavo. Do ničoho ju netlačím, to aby ona bola šťastná mi je vždy prvoradé, aj keď viem že niekedy je to aj cez to že mne nálada klesne. Okrem toho má rada alkohol, a svoje kamarátky. Síce dáva mne prednosť, ale myslím si že keď skončí táto karanténa tak sa pôjde so svojimi kamarátkami niekde odpáliť (opiť). Veľmi mi na nej záleží, viem že má v sebe potenciál len často na to zabudne a upustí sa. Príde mi veľakrát že je ako také nevykvasené dieťa.

Ona si ma váži, hovorí mi aký som v jej očiach super, žiaľ keď dôjde na pár vecí a keď sa na to obzriem spätne tak mám pocit že komunikácia nás dvoch je závislá predovšetkým na mne. Pokiaľ ja odpoviem jednoslovne, alebo odpíšem (v momentálnej situácii) tak som ten najhorší na svete, a hneď mi putuje otázka že prečo som sa urazil, že čo mi je. Ja jej jednoslovné odpovede prehliadam aj keď mi to veľakrát trhá žily.

Ďakujem krásne sa Vaše názory.

majuskad

tak niektore zeny su jednoducho take. myslim, ze ak ju lubis, tak si musis na to zvyknut. ma to pravdepodobne v povahe.

Carie

Ak chces rozumnu zenu so zivotnymi skusenostami tak si najdi 40 rocnu. Tvoja je aj vekom este takmer decko a sprava sa primerane svojmu veku. Idealnu co ti bude na 100% vyhovovat aj tak tazko najdes. Len si daj pozor aby si nebol az prilis dobrák a nenaucil ju ze ona nic nemusi a ty budeš okolo nej skákať. Jasne a razne jej povedz ked sa ti nieco nepaci. Mam pocit že sa musíte naučiť komunikovať lebo to u vas viazne.

ZdravyUsudok

A čo čakáš od 19ročnej žaby?
Veď je to ešte stále odrastené decko ..
V takom veku nečakaj rozumné a ustalené spravanie ...a ak je to rozmaznaná slečinka ..tobôž už vôbec nečakaj že bude rozumná ..
Buď počkaj pár rokov bez partnerky alebo si nájdi o trochu staršiu ...aj keď aj medzi 30ročnými najdeš veľa puberťacky sa správajúcich rozmaznaných žien ..a mnohé aj vydaté už :-D

ahjajjaj

ahoj, ženy bývajú náladové aj v závislosti od menštruačného cyklu, takže to neber osobne. Horšie to je s tým pitím. Na rovinu by som povedala, že to nemôžeš rešpektovať a pochopiť.

simka214

podla mna je to take normalne chovanie v tomto veku. hlavne je , ze ti dava lasku najavo ci? ako podla mna az taky nejaky zasadny problem v tom co si napisal nevidim