Prečo nenapíše prvá?

Príspevok v téme: Prečo nenapíše prvá?
chalanisko

Asi pred mesiacom som si začal písať s dievčaťom (je to spolužiačka) myslím že si rozumieme, nikdy si neodpovedáme stroho. Vždy sa máme o čom baviť a boli sme spolu aj vonku a bolo to fajn. Nechodíme síce spolu, ale nepíšeme si ani ako len kamaráti. Myslím že chápe že o ňu mám záujem. Často sa stáva že začína konverzáciu ona tým že pošle nejakú fotku alebo reaguje na nejakú storku na fb ale v poslednom čase jej píšem vždy ja prvý a už sa cítim ako vtierka. Mohla by napísať aj ona. nevim nevim...

Carie

Ja neradim sa odmlcat, naco. Ak ma zaujem moze ho skutocne stratit, nikdy nevies. Ja radim zabojovat o nu viac. Ak nema zaujem tak ti to da jasne najavo. Neboj sa odmietnutia, nemozes sa pacit kazdej rovnako ako ani zeny sa nepacia kazdemu chlapovi, odmietani su jedny aj druhy a je to normalne. Ked nezabojujes nikdy nezistis ci si mal u nej sancu. Zeny su rady dobijane.

Carie

Nepis jej priamo ze ju milujes, to by bolo prilis skoro. Pis skor take veci, ze je ti s nou velmi dobre, ze je fajn dievca, ma rozumne nazory a podobne veci. Ona nie je blba bude jej jasne ze mas o nu zaujem. A uvidis co ti odpise a ako bude reagovat. Hlavne jej nepis ziadne vycitky ze a preco mi ty nepises prva. Si chlap tak to ukaz a bojuj o nu.

blueberryNN

Mozem ti povedat, ako to bolo so mnou a mojim teraz uz manzelom. Boli sme spoluziaci ale nebavili sme sa spolu. Poslal mi ziadost o priatelstvo na facebooku a ja som ju priala. Po par dnoch odkedy som to akceptovala, mi napisal. Pisali sme si nie kazdy den, ale viac-menej pravidelne kazdych par dni. Myslim, ze sa vzdy ozval prvy on. Ja som sa mi neozyvala prva preto, lebo som nechcela byt vtierava. On si to vysvetlil tak, ze nemam zaujem, a nasa komunikacia odisla do stratena. Ja som si myslela, ze on stratil zaujem. Prisli prazdniny a prestali sme sa vidiet aj pisat si. Jeden prazdninovy den som sa mu rozhodla napisat. Odvtedy sme si pisali kazdy den par viet. Obcas on, obcas ja, zacala som verit, ze ma asi zaujem, ked po mojej prvej sprave ma neodpinkol jednym odkazom ale snazil sa konverzaciu udrzat. Pisali sme si takto mesiac, ked ma pozval na prve rande. Odvtedy sme spolu, minuly rok sme sa vzali. Mozno ste na tom podobne. Skus sa na nejaky cas odmlcat. A potom sa bud ona ozve alebo sa skus Ty. My sme sa odmlcali asi na mesiac. A uvidis, ci po tom odmlcani budete pokracovat. Ak ma zaujem, za par tyzdnov ho nestrati. Ak nema zaujem, aspon budes vediet.

matila

keby si s tebou nechcela pisat tak ti ani neodpise, jednoducho je to tak, ze muz vacsinou pise prvy, zmier sa s tym

chalanisko

neviem...3 dni sme si nepísali..možno som len nešťastne zaľúbený a moc som si ju zidealizoval...už si nebudem vytvárať domnienky