menštruácia!!!

Príspevok v téme: menštruácia!!!
maaasa

ahojte!!! uz je to par rokov co kazdy mesiac mam velke bolesti pri menstruacii, je to strasne!! jednoducho mi to strpcuje zivot, prezivat take silne bolesti kazdy jeden mesiac!! preto vas prosiiiiiiiiiiiiiiiim, neviete nieco, co zarucene pomoze??? ked mne ani tie tabletky, ako je Panadol, Panadol extra, Panadol femina nejako nezabera!! ja uz som zufala!! len mi prosim vas neradte hormonalnu antikoncepciu, lebo tu RAZANTE odmietam!! a inak, nepomahaju ani horuce obklady a horuci kupel!! dajte nieco zarucene dobre!! neverim, ze v dnesnej dobe a neexistuje nieco a budem mat po bolesti!! aj nejake dobre tabletky alebo take cosi!! fakt mi moc moc pomozete!!! dakujem!!!

mirkaaa

baby mne dost casto robil spolocnost zachod, ale ked zatial mi moj sposob zabera tak uz nemusim davat hlavu dnu do zachodika hih no zatial...

ivka2

krajzygrl, vies len problem je v tom, ze ja ked mam svoje dni, tak ja sa nedokazem ani pohnut, idem si ohyzt vsetky nechty a vytrhat vsetky vlasy..proste porod...aj lekar sa vyjadril ze niektore zeny maju horsie bolesti pri menstruacii ako pri porode...ja v prvy den lezim zabalena v deke a skrutena v klbku a mam este taky teply zabal...no a samozrejme caj a tabletky...ked som chodila este na strednu tak v ten den som ani neisla do skoly, lebo potom aj tak museli po mna nasi prist...

mirkaaa

maaasa ja mam rovnake bolesti mna aj zo skoly pustali domov pre tie neznesitelne bolesti...Mne zabera uz len 2 ruzove tabletocky, ktore zapijem vodou a tak o 10 min si dam stamperlik uplne vobec nic ma neboli a na dalsti den to iste a vecer zensky caj....

ivka2

Ahoj, najlepsie by bolo ak by si zasla za bynekologom a s nim sa poradila..ja som HAK taktiez odmietla a predpisal mi lieky od bolesti NIMED , problem je v tom ze v krabicke je cca 6 tabletiek, cize vydrzia ti max. na 2 mesiace...podla toho ci ta boli len prvy den alebo aj druhy...taktiez pij caje ( gynastan, afrodita) ktore dostanes normalne v lekarni...tie bolesti mozu mat na pricine aj ine veci...takze neboj sa autekaj k lekarovi, on ti HAK nanutit nemoze, aj mne chcel, ale ja som nechcela...

krejzygrl

cvicenie uvolnuje svalstvo, a tiez to moze byt aj stravou alebo stresmi- psychicka nerovnovaha a pod. a mam jeden dobry trik ;) mna ked tak velmi boli brusko , priatel mi ho hladka a to ma velmi uvolni a hned je lepsie ;)