menštruácia!!!

Príspevok v téme: menštruácia!!!
maaasa

ahojte!!! uz je to par rokov co kazdy mesiac mam velke bolesti pri menstruacii, je to strasne!! jednoducho mi to strpcuje zivot, prezivat take silne bolesti kazdy jeden mesiac!! preto vas prosiiiiiiiiiiiiiiiim, neviete nieco, co zarucene pomoze??? ked mne ani tie tabletky, ako je Panadol, Panadol extra, Panadol femina nejako nezabera!! ja uz som zufala!! len mi prosim vas neradte hormonalnu antikoncepciu, lebo tu RAZANTE odmietam!! a inak, nepomahaju ani horuce obklady a horuci kupel!! dajte nieco zarucene dobre!! neverim, ze v dnesnej dobe a neexistuje nieco a budem mat po bolesti!! aj nejake dobre tabletky alebo take cosi!! fakt mi moc moc pomozete!!! dakujem!!!

RNG

Urcite, to je trochu vela ocakavat. Ak mas tie bolesti z hormonalnych vykyvov, tak ti to na 90% pomoze.
Ak to mas z cyst, zrastov , infekcii,tak musis adresovat tie.
Podla popisu to ale je najpravdepodobnejsie len hormonalny vykyv(extremny), ktory sa da vyriesit doplnkom(hormonalnym "polotovarom")

maaasa

RNG, tak nam, prosim ta, pomoz!!! kazy mesiac sa trapim ukrutnymi bolestami a nic mi nezabera!!! prosim, daj rady co mi urcite zaberie!!! velka vdaka!!

RNG

Skvrnka, skus brat yam a olej z pupalky, velkej vacsine to pomoze.
Pozri v doplnkovych obchodoch.
Nikto nemusi tak trpet a netreba brat lieky, stacia potravinove doplnky na tento problem

skvrnka

ahojte:-) Ach, ja sa tiez trapim, vidim ze nie som jedina s takymi bolestami. Okrem toho ze ma v bruchu picha jak sibnute, tak je mi na vracanie a neskutocna zime, vsetko sa mi hnusi, jedlo pitie vsetko.Tak ako aj dnes:-(( Lenze mne ZIADNE tbl. nepomahaju. Hoci ten NIMED som neskusala, lebo ja tunelarov nemusim...kedze som panna, a tym padom aj hak mi je nanic.Ach boze.Mne aspon kusok pomaha ist do vane a vysprchovat sa horucou vodou, az som cervena:-) POtom, ak sa podari zaspim a je lepsie. no dneska som aj zaspala a op zobudeni lepsie nebolo a zle mi je az doteraz:-(((

mr

Ahojte,myslite si,ze je normalne dostat menstr.pred dovolenkou tyzden,potom o 2 tyzdne znova takze cely tyzden na dovolenke a ked ste tam na 2 tyzdne este Vas stihne jedna ?Takze pocas 2 tyzdnovej dovolenky 2 menstruacie?Zazil niekto podobne nieco?Ozvite sa ak mate niekedy podobny
cyklus.Myslela som ,ze moje problemy sa v marci skoncili,vyzera to inak.

maaasa

ved to!! len ja stale verim, ze existuje nejaka tabletka bez negativnych ucinkov, ktoru uzijem a skoncia sa moje kazdomesacne bolesti!! len o nej asi este neviem!! a ak nie je, tak dufam, ze co najskor ju vytvoria!!