orgazmus....citaj

Príspevok v téme: orgazmus....citaj
haluzacka

zdravim setkych,ktori sa uracili precitat si o mojom probleme. No vlastne ide o to. Mam 18 rokov a priatela uz 2 roky, mame sa radi atd, on ma velmi rad sex, aj mne sa to paci , ale mam problem dosiahnut orgazmus vacsinou ma nedokaze uspokojit :( je z toho smutny a aj ja... nemane nejake zarucene rady?... okrem toho ze sa mam uvolnit plz, lebo to vieem.. dakujem setkym co odpisu...

D_nika

no tak mne sa napr. tiez tazko dosahuje orgazmus v mnohych takychto "hratkach" a nemyslim si ani nahodou, ze by "nebol ten pravy", ako to tu niekto spomenul.. nic v zlom, ale to ze ma neurobi predsa nemoze byt to iste ako to, ci je niekto pre teba ten pravy.. na to su predsa ine kriteria, nemam pravdu??

mojenko

AWOJKY......MOJA POZRI JA MAM TIEZ PRIATELA A TIEZ SPOLU SPAVAME AA PACI SA MI TO...ALE PRE MNA JE ORGAZMUS LEN VYSOKO V NEBESIACH A NIKDY MA ETE NSPRAVILA TO SPIME SPOLU UZ DLHO....TAKZE SME K TOMU DVEEE....

sedmikraska

Vlasta ja mam len 21 a zvladam to tiez tak rychlo, ale dost holiek nema to stastie, tak chcu poradit ako to dokazat. Ale mas pracdu, je dolezite pritom partnerovi verit a nehanbit sa. Lulua neboj, na vsetko casom spolu pridete. Normal, ze to jemu nejde tak rychlo ako tebe samej, nemoze vedet co presne v ktorej sekunde ma spravit

lulua :)

:) myslis si, ze ked sa mojmu drahemu nedari ma spravit a musim sa dorobit na nom :) tak to nie je pre mna ten pravy? Si myslim, ze obaja sa ucime, spoznavame sa navzajom,svoje tela...Je pravda, ze sama sa spravim rychlo, no ale on predsa nezije v mojom tele...

janka

ahoj!k tomuto problemu sa vyjadrim asi takto,ze viem ti velmi dobre poradit,ale lepsie by bolo keby si mi napisala na adresu janka_krajnakova@centrum.sk a tam ti poviem presne informacie stopercentne aj polohu v kt. dosiahnes vzdy ten orgazmus...kludne ak citate iny plati to aj pre vas ak by ste mali nejaky problem rada vam pomozem poradim...staci sa ozvat na moju adresu cakam

:)

Ahojte, sedem rokov som mala vztah a nikdy som nedosiahla orgazmus. Myslela som ze je to vo mne ale nie je bolo toho viac a hlavne som bola mlada (16-22). Teraz mam priatela a pravdupovediac neviem ako to robi ale orgazmus dosiahnem vzdy :) skus pockat na toho praveho :)

MAJA93

mam ten isty problem..mam 18 a sexom som orgazmus este nedosiahla iba ked ma lize lebo mi drazdi aj klitoris..vidim ze nas je pozehnane....takze asi treba na to podrast

krejzygrl

u mna je to asi tak , ze lezim na bruchu a partner je na mne , robi mi to od zadu a ja si este sama pomaham drazdenim klitorisu. taze asi tak. neviem ci to je dobra technika

nikaaa

este lepsie ako je vankus pod zadkom, je ked si ho das pod brucho, ked lezis na bruchu a partner je vlastne ne tebe, to je aspon u mna to naj, co som doteraz skusila, lebo tiez patrim k tym babm, co tazko pridu k orgazmu, ale takto to ide.....