zdravim setkych,ktori sa uracili precitat si o mojom probleme. No vlastne ide o to. Mam 18 rokov a priatela uz 2 roky, mame sa radi atd, on ma velmi rad sex, aj mne sa to paci , ale mam problem dosiahnut orgazmus vacsinou ma nedokaze uspokojit :( je z toho smutny a aj ja... nemane nejake zarucene rady?... okrem toho ze sa mam uvolnit plz, lebo to vieem.. dakujem setkym co odpisu...
orgazmus....citaj
sedmikraska, ja by som skor bola za to trosku so sexom pockat. O nic baba nepride, prave naopak. Ja som ako maly chlapec, spravim sa do 20tich sekund a potom znova...Keby partner pokracoval, zomriem vycerpana od orgazmov. Mam 25 a kazdym tyzdnom je to lepsie a lepsie. Nejde o pocet sex. partnerov ale o ich vek a vas vztah k nemu...
lulua nechaj ho nech sa s tebou hra kludne aj hodinu raz to snad vydrzi a na buduce uz to bude rychlejsie.Moj uz je v tom profesional, ale nepoziciam nikomu!
Uz som to pisala aj v inych podobnych temach, vyskusajte si dat od zadok vankus alebo nech vam priatel da ruky pod zadok a este lpsie je ked rukami pritlaci obe polky ku sebe, vsetko je tak omnoho lepsie citit, ale aj on to tak lepsie citi, tak sa moze skoro urobit
no aaaale my este spolu nespavame, to len taka mala pripomienka...
Ani moj drahy ma napr. nikdy nespravil prstovanim a ani nijak inak.. Vzdy ked som uz moooc dlho nemohla dosiahnut orgazmus tak som si proste lahla na neho a tak trenim :), ale to uz poznam, to mam predsa ja nacvicene :)..ale neviem ci je chyba vo mne alebo v tom ako to on robi...
caute, ja sa mozem uspokojit v poho sama ale moj chalan ma uspokoji malokedy :(