ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Dievcata, bavite sa kazda o inom. Tina mysli test na pritomnost JC virusu a nefinka mysli zilovu nedostatocnost CCSVI. Nefinka mne zilovu nedostatocnost robili, resp mali robit, ale na sale zistili, ze zila nie je vhodna pre zakrok, aj ked ccsvi mam. Ale bavil som sa s ludmi co maju v krku dialnicu so stentov, krv prudi ako ma, citia sa subjektivne lepsie, ale body pribudaju. Vlastna iniciativa, ale nakoniec som musel doniest papier od neurologa.
to mi dali oni spravit
a odvtedy nič?a robili ti to na odporučenie neurologa, či si si to dala z vlastnej iniciativy spraviť?
to neviem to mi robili asi pred dvoma mesiacmi vtedy som mala aj ten vysev takze mi rebif zrusili
a výsledok si mala aký?či to nevieš?
nejake testy mi robili v ba v centre posielali to kdesi do zahranicia
inak tina nerozmýšľala si, že by si si dala spraviť testy na CCSVI?? ja som nad tým dosť uvažovala, len potom som otehotnela, tak to padlo:)
Podla mna sa ti to zlepsi, lebo porodom sa zena ocistuje:D
:tina - ďakujem:) tak všetko vypadá okey, vravím, takto dobre som sa od stanovenia diagnozy necitila, skor som zvedavá, ako mi bude keď porodím, či sa mi stav zhorší alebo ostane ako je.. no že nechajme sa prekvapiť:)
nefinka tak ja som mala to iste
tiez po rebife svrbiaci vysev
preto mi ho vysadili povedali ze sa mi v tele asi zacali tvorit protilatky
inak gratulujem buducej mamicke dufam ze vsetko dopadne dobre
aj ja som rozmyslala ze teraz ked nic neuzivam by som otehotnela ale nemam partnera hm jedine ist na discu a len tak :-)))))