Dievčatá, dievčatá...

Príspevok v téme: Dievčatá, dievčatá...
mmsrq5

Ahojte. Nejde o nič vážne, sú ľudia s oveľa, oveľa vážnejšími problémami, no dusím to v sebe týždeň a nemám sa komu vyrozprávať, kedže v okolí nenachádzam pochopenie. Áno, ide o dievča :)
Pred pol rokom som sa zabuchol do holky z dediny. Milá, prirodzené pekná, žiadna namyslená fiflena z Instagramu. Boli sme pár krát von, obetoval som čas ktorý som mal tráviť nad knihami, no vôbec mi to nevadilo, lebo som to robil z vnútorného presvedčenia. Keď mala zlú náladu tak som sa snažil utešiť, rozveseliť... Robil som jej, čo som jej na očiach videl... No mali sme ísť von, lenže nedostali sme sa k tomu veľmi, kedže prišla korona a nebývame v jednom meste/dedine... Tak som jej napísal, že čo k nej začínam cítiť. Jej odpoveď bola nejaká taká, že potrebuje čas, že mala vzťah a potrebuje sa zotaviť ... No o dva dni nato mi píše, že si našla frajera, že som úžasný a neviem aké veci ... Proste omáčky. Najviac ma hnevá že sa vídavame vo vlaku a v BA celkovo kde študujem, čiže toho sa teraz bojím celkom.
Ja neviem proste čo som robil zle. S ničím som nepreháňal, proste som sa choval ako normálny chalan. Nebol som ani dotieravý, ani ignorujúci... Tato správa ma proste tak dostala, že som ostal v prdeli z toho. Začínam mať mindráky z toho, aký som neschopný, že niesom dosť prachatý a že nemám tatka/mamku pri peniazoch
Som úplne normálny chalan, ktorý študuje a baví ho to, ktorý si rád zacvičí, zahrá na gitaru alebo basu, nepije a nefajčí ..
Pred tou babou som mal jeden polročný vzťah, ktorý bol super a ešte jednú známosť, no keď som zistil, že jej šlo o sex, tak som to okamžite ukončil ...
Možno si poviete že je to nič, no mňa to vnútorne rozožiera a neviem ako prísť na iné myšlienky a nemyslieť celkovo na dievčatá dlhší čas... Mal som baby, no ani jeden rozchod ma nebolel ako odstavec, ktorý mi poslalo to dievča.
Veľa zdravia prajem, momentálne sa zíde :)))

1sandra

nuz tak teda vitaj vo svete neopatovanych lasok,.... to si nevynutis ani nezvratis tym, ze v sebe budes hladat chybu

Boogie

Domnievam sa, ze vojna s tym nema az taku suvislost, skor nadobudam pocit, ako keby sa niekto zmocnil mysle cloveka.
Coho vysledkom je dnesne spravanie sa ludi v spolocnosti.

Carie

Nic to nemeni na tom ze kedysi boli chlapi odolni a vedeli sa postarat o rodinu, dnes su mladi muzi roztrasene trasoritky co sa nevedia postarat ani sami o seba a pri prvom odmietnuti sa zrutia a znenavidia vsetky zeny, zacnu ich nazyvat zlatokopkami a horsie, vsak aj toto forum je takych plne. Poznaci ich to na cely zivot a casto si uz ziadnu dalsiu nenajdu, zatrpknu a budu do konca zivota plakat do vankusa a nenavidiet zeny. Pritom odmietnutie je uplne normalna vec ktoru vela krat kazdy z nas zazije, kedysi sa z toho muzi nezrutili ale brali to normalne. Nezavidim dnesnym mladym dievcatam, na rozdiel od minulosti nie je z coho vyberat.

Clovek Neznamy

Carie: Na jednu stranu chápem tomu čo pišeš, no na druhú vojna rozhodne nebola pre každého (narážam na to šikanovanie - ktoré aj keď bolo zákonom zakázané, šeci to tolerovali a niečo a stavali sa veci ako samovraždy a podobne)

Carie

Bolo by vam treba nazad vojnu aby ste sa z roztrasenych baboviek zmenili konecne na chlapov. Toto nie je normalne. Tak ta odmietla jedna baba, je uplne jedno z akeho dovodu a ty si sa z toho uplne zrutil a vymyslas kraviny ako ze keby si mal prachy by ta chcela. Za zivot zazijes este mnoho odmietnuti, nemyslim len od bab ale vseobecne, akekolvek a ked sa z kazdeho takto zosypes nevydrzis dlho. Preboha prefackaj sa, vylej si kybel vody na hlavu a schlap sa preboha. Vies kolko odmietnuti musia zazivat aj dievcata a zeny hlavne ak nevyzeraju ako modelky z casopisu? Rovnako ako chlapi a keby sa mal kazdy pri odmietnuti zrutit tak ako ludstvo ani neprezijeme. To co z vas preboha vychovali matky. Mal si otca?

ahjajjaj

ahoj mmsrq5,
nič si neurobil zle. Celá vec je mimo Teba. Nejak podobne ako že sme sa dohodli s kamarátkami, že pôjdeme na kozmetiku a kvôli koronavírusu je zatvorené. Ber to tak, že aj tá baba má koronavírus, ktorý nie je v Tvojej kompetencii liečiť a vo vlastnom záujme sa s ňou nebudeš stýkať a nebudeš ju kontaktovať, aby si z nej neochorel.

Aloneman

Jednoznačný súhlas s druhym príspevkom odspodu. O mladú zrejme prejavil záujem rozmaznaný frajerik, ktorý dostal od zámožných rodičov (rodiča) na 18tku nové a drahé auto, kľuče od domu, bytu (možno už má aj dva byty...) a ona samozrejme neváhala. Určite by som však na tvojom mieste nemal komplexy, že nevykonávaš ako sa hovori "povolanie syn". Každý sa nemôže narodiť do bohatej rodiny a treba si vážiť aj tú chudobnú. Žiaľ dnešné najma mladé dievčiska a ženske su neskutočne vypočítavé a náročné, chcú aby ich partner disponoval obrovskými majetkami, drahými autami a rozmaznával ich ako princezné. Pritom od princezien maju dnešné ženské na míle ďaleko (sú vulgárne, chľastajú, sexujú o 106 atď...) Lepšie je sa zameriať na niečo iné ako na ženské.