Rastový hormón

myscho22

hej aspon som cital dost clankov kde ludia pisali kolko narastli za par tyzdnov....nuz lepsie operacne predlzovanie koncatin :D ale s tym kilovym...mozno by sa dalo na to este daco zavesit, napr. vreco zemiakov :D

denylove

Cafko
No maju to v Tescu ako su sport. potreby (t.j. cinky, zavazia, posiln.stroje,svihadla, rozne lopty atd...)Vsimla som si ich vcera a maju tam 2x po 1kg za 80sk asi a este 2.variant 2x po 0.5kg
Pod ankle weights to nehladaj aj ked maju to aj na obale napisane, su to posiln. zavazia na ruky a clenky -toto povedz predavacke ked nenajdes sam...
papiq :Ď

myscho22

denylove, to ako teraz predavaju v TESCU??? a pod akym nazvom , lebo pod ankle weights som to nikde nenasiel.....

denylove

Cafko
Potesim mozno niekoho najviac mozno Myscha22. Tvoje spominane Ankle Weights sa daju kupit napr. v TECSCU teraz je aj na nich akcia stoja do 100,-sk..
zatim..

milluska

Dostupny pri poruchach tvorby STH je injekcny pripravok SAIZEN 8 ml click. easy, myslim ze je dostupny v niekolkych endokrin ambulanciach

RNG

L-dopa sa zatial na Slovensku nepredava, pokial viem.
Natahovanie sa da robit s cimkolvek. hoci aj vreckami plnymi napr hrachu.
Ci ta to predlzi, to neviem, ale moze. Definitivne ti to pomoze pri skolioze vyrovnat si chrbticu
Opatrne s upevnenim, aby si si neodrezal privod krvi.