budúcnosť Slovenska

Hhah

Neviem ako to bude vyzerať EV nemám taký prehľad. .. hm, ale nemám ani možnosť to ovplyvniť,..teeda až na to, že si môžem nosiť vonku rúško, chodím von každý druhý či tretí deň nakupovať a dezinfikujem kľúčky. ..
Radšej myslím na to, čo ovplyvním. Bo keď človek veľa myslí na veci čo neovplyvní, je to frustrujúce. A dneskaj, teda, v TV je každý seriál či film formou psychonegativite :-D (to som si teraz vymyslela to slovo), prosto sprāvy sú vo forme hovorme iba o katastrofách, seriály sú o hádkach, no zbytočne to písať, ale negatívne to ovplyvňuje psychiku a keď alebo ak človek chodí aj na fb, tam na sklo chodia tiež samé zbytočné negatívne správy, teda aj dobré, ale väčšina je zlá. A človek sa zahltí samými negatívami, čo už máme dosť stresu z roboty, alebo z nadávok doma abo. ... Preto radšej myslím na to, čo dokážem ovplyvniť. V jednom filme raz bolo, že nepozeraj sa do budúcnosti na predstavu, radšj uchop prítomnú šancu na zmenu. Parafrāzujem. .. Ale nechcem vyznieť ako učiteľka snáď si niekto z toho niečo vezmete. .. občas sa nachádzame uprostred samých negatívnych vecí, a samy si to neuvedomujeme a ptm sme unavení. Třeba tie veci ovplyvniť troška.

...

A možno si ľudia začnú viac umývať ruky a kašľať do lakťa a mať svoje vlastné uteráky a tak podobne.

janilka

myslim, ze ludia budu este urcitu dobu aj potom opatrni no a po case sa vsetko vrati do normalu. aj ked niektori tvrdia, ze to uz bude uplne ine ako pred virusom. no uvidime.

soplik2020

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.