mama ma vyhodila z domu

Príspevok v téme: mama ma vyhodila z domu
nedokonala

ahoj mám 15. Priznám si niesom najlepšie dieťa mám veľa chýb veľmi výbušnú povahu lenže niesom ani drzá k matke pokial ma niejak nevyprovokuje vždy sme mali pekný vzťah zdôverovala som sa jej a aj ona mne lenže často mama dostala sek do hlavy začala ma urážať vykrikovať mi všetko popritom niesom ani niejaky pankhart ktorý sa nesprace do kože okrem alkoholu (príležitostne) a cigariet nekonzumujem žiadne omamné látky ako ľudia v mojom okolí a pred dvoma dňami ma matka vyhodila z domu preto lebo som jednu miestnosť neporiadila dotoho sme sa veľmi pohádali som dva dni u kamarátky ale už viac tu byť nemôžem a k nikomu inému nemôžem ísť otec má vlastnú rodinu a mama sa mi ani len neozvala ani mi nenapísala čo mám robiť?

ahjajjaj

nedokonalá, myslím, že nech by si doma mala akékoľvek podmienky, to ešte nie je dôvodom, aby si popíjala, alebo fajčila. To robíš Ty a nie Tvoja mama. Ale keď takto kritizuješ mamu, nemala by si lepšie s otcom a jeho novou rodinou? S tým, že by si samozrejme nepila, pomáhala v domácnosti a snažila sa s každým normálne vychádzať?

Betka132

Co ju tu niektore sudite a obvinujete ju ze klame, ako to mozete vediet? Omen ty budes asi rovnako bezcitna ako jej matka. Ak mas deti tak ich lutujem. Decko je pre teba stroj co ma drzat hubu a krok, posluchat a nema pravo dostat ani stipku lasky. A pritom nedokonala mozno preto pije a huli ze nikdy od matky lasku nedostavala tak hladala spriaznene duse inde a nasla si nejaku partiu kde je to bezne. Okrem toho je v puberte, ja som vtedy tiez popijala s kamoskami a ziaden alkoholik sa zo mna nestal. Tiez som v 17 zacala hulit a o 6 rokov na to zas prestala. Nestal sa zo mna alkoholik, fetak, asocial. Ani z nej sa nestane. Prestan si do nej utierat hubu a riesit na nej svoje komplexy. Asi si tiez mala tazke detstvo ked sa z teba stala taka nenavistna osoba.

Omen

Dieťa drahé, čo keby si tu napísalo pravdu? Všetko to, čo si navyvádzala, až mame rupli nervy a ty si utiekla?
Zamlčala si kopec vecí, tak to tu vysyp a ja ti poradím. Inak nie! Týmito báchorkami môžeš kŕmiť chlapcov a devy zo svojej bandy, nie mňa! Mimochodom kedy si dovŕšila 15 rokov?