Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvý sex, pomoc

Príspevok v téme: prvý sex, pomoc
Claudia0

Mam 17 a priateľ tiež... pokúšali sme sa o náš prvý sex. Ja som panna a on panic a veľmi moc sa ľúbime. Pokúšali sme sa o to 3krat ale vždy ma to začalo hrozne bolieť a to ešte nebol ani v polovici. Keď do mna ide prstom tak má nič neboli ale akonáhle ide na hotovú vec, tak to hrozne boli... Neviem čím to je..on hovorí že to je v poriadku a že počká a tak ale vidím na ňom, že mu to je ľuto a aj mne že spolu nemôžeme sexuálne žiť. Obviňujem sa za to, pretože moje kamarátky majú normálne sex a ani ich to nebolelo alebo iba minimálne. Osobne si myslím, že som strašne na hento citlivá a neviem nič vydržať. Neviete ako tú bolesť vydržať? Na čo mam myslieť alebo podobne? Vlhká som dosť s tým nie je nejaky problém, ale skôr to mam všetko v hlave.

Anonym99490

Zájdi s tým za lekárom. Ten ti skôr pomôže, ako internetoví "odborníci". Ale pochybujem, že si len moc citlivá. Proste môžeš mať nejaký problém. Možno máš malú škatulu, alebo čo :D Je to normálne, takých žien je veľa, ale jak s tým chceš pomôcť, potrebuješ odborníka