Problém pri erekcii

Príspevok v téme: Problém pri erekcii
Hemild

Dobrý deň. Neviem presne ako začať, ale pokúsim sa čo najviac stručne, lebo tých problémov je trochu viac. Ešte pre objasnenie spomeniem, že som gay.

Keď sa môj priateľ snaží, aby som ja dosiaľ vyvrcholenie, či už masturbáciou alebo orálom, tak bez mojej pomoci to nie je možné. Toto je problém, ktorý mi najviac vadí a nechcem, aby si myslel, že je to ním.

Aj keď je priateľ aktívny a ja pasívny, rolu sme si minule vymenili a ja som pôsobil tentokrát ako aktív. Keďže v minulosti som aktívny bol raz, trochu som mal z toho strach aby som niečo nepokazil alebo mu neublížil. Žiaľ, na moju smolu mi počas sexu začala ustupovať erekcia a dokončiť som sa musel klasickou masturbáciou. Vôbec si neviem vysvetliť prečo, keďže som si to užíval a mal z toho príjemný pocit.

Ďalším problémom, ktorý ma docela znepokojuje, je moment vystreku. Pokiaľ je priateľ vo mne, aj keď cítim, že tento moment prichádza, nedokážem ho uskutočniť.

A asi posledným problémom sú moje semenníky, ktoré sú oproti priateľovi menšie, aj keď si myslím, že úlohu plnia takú ako majú a môj penis, ktorý je zakriveny dole. Videl som už takto zakrivený penis u svojho bývalého a aj na internete, ale mám obavy, že penis zakrivený dole nie je úplne normálny.

Plánujem sa s týmito problémami obrátiť aj na lekára, lenže som chcel z toho vynechať svojho všeobecného a rovno ísť za špecialistom. Žiaľ netuším presne za akým druhom špecialistu je potreba ísť. Hľadal som sexuológa ale v Nitre nemôžem žiadneho nájsť.

V prípade dodatočných otázok rád odpoviem. Každá rada, pomoc či odporúčanie poteší a myslím si, že aj pomôže. Ďakujem :)

laurittko

nejaky gel na podporu erekcie, alebo na lepšie vyvrcholenie si neskušal? Alebo niečo, čo zvyši chut na milovanie, sex a ma to vpliv aj na vyvrcholenie? Zkus sa pozriet na superlove a verim, že tam najdeš niečo, čo ti pomože