Ahojte, mam problem. Jedavam menej ako rovesnici, dakedy mi to nasi vycitaju, ale nie som anorekticka. Moj problem je ten, ze ked sa naobedujem, strasne sa mi nafukne brucho. Po 17:00 uz nejem. Nechcem pozivat ziadne lieky, len by som vas chcela poprosit o nejake rady, ktore funguju, lebo mne nic nezabera. dakujem
Velke brucho
devat dni ryza natural, dalsich devat dni ryza plus surova zelenina, dalsich devat ryza plus strukoviny a dalsich devat ryza a dusena zelenina. Drzi sa to 36 dni.
agina_a pod pojmom ryzova dieta sa predstavuje co?kazdy den ryzuu jest?
Sasenka brutalna dieta je ryzova dieta.
Musis si stravu rozdelit na mensie porcie a jest castejsie.To zarucene pomoze.
musite s naucit jest ;]
Ahojte,potrebovala by som pomoc,potesim sa akymkolvek radam..Mam problem ktory ma strasne trapi..velke brucho..snazim sa menej jest,niekedy nejem ranajky,alebo obed,ale to len ked mama nieje doma,lebo ta domna napcha vsetko..ale nevidim vysledok..poradte mi nejaku brutalnu dietu prosim vas..chcem byt stihla:((dakujem vored
ja som mala rovnaky problem, ked som nejedla normalne. odrazu sa mi nafuklo brucho a vyzerala som ako pavuk kriziak:) teraz jem normalne a brucho ma konstantnu velkost.
ono je tazke, mat brucho ako lavor, to sa potom napuci, aj ked sa napijes. chapes ;)
Nikoletka asi máš podľa niku 14 rokov. V prvom rade ak máš nafúknuté bruško tak to bude zo stravy. treba doplniť vlákninu. Dá sa kúpiť ako vitamínový preparát v lekrárny. Popros mamu nech Ti pomôže a môže ho začať brať aj ona, nikomu to neuškodí. Aj ja som mávala väčšie brucho a teraz je ploské.